Försenade julklappar

Igår började mina päron med ett nytt projekt här hemma: flytta om i alla rum. Mitt i all städning så hittade pappa en påse och de visade sig vara 2 julklappar till mig som de glömt bort helt HAHA. Var ju iallafall inte sådumt för mig, får hoppas att dom hittar mer under den kommande veckan.


Påsen haha!


Och i påsen fanns den här lila koftan som är mycket finare på riktigt än på bild.
349 kr -  tessie (:


En broch som sitter på och som jag fotade uppochner hehe


HAHAH jag glömde zooma ut innan bilden togs.


sen till julklapp nummer 2 då, en liten grej där man kan lägga smycken
som man ska ha med när man reser.


och såhär ser den ut inuti!


Fått tillbaka min data!

den är tillbaka och jag är gladast!! Tyvärr är alla bilder och program borta och de var mindre kul de ):

Inget att berätta, suttit inne sen klockan 3 idag. Innan de rev Amanda ner 3 parfym flaskor på åhlens och fick betala, 2 typ, vet inte vf hon slap betala den 3 men haha fett synd om henne XD sen betalde hon med sin pappas pengar ändå. men HAHAHHA tänk att vara så sjukt jävla klumpig, jobbigt liv!!

imorgon är det en väldigt specielldag också så jag hoppas jag somnar tidigt ikväll.

och emelie, ring mignär du kollat upp tiderna, jag ka inte ta emot sms från dig eller amanda alls tror jag.



Orkar inte ladda upp någon bild men ser tomt ut utan så denna får duga. Mina vackra bilder på mig är borta allihopa. Sorligt faktiskt, galna minnen alltså ;D


onödigt inlägg

JAG VILL HA MIN DATA NU!
så nu vet ni det.


onödigt inlägg, jag vill lägga in bilder jööh ):

jaja nu ska jag chillaa galet och bara skita i allt som går åt helvete. Vänner,  snälla, ta inte allt så jävla hårt hela tiden, jag har tillräckligt att tänka på utan att behöva tjaffsa med alla er också. Finns en person jag vill snacka med, men hon är båårta.

jaja, köpte en snyggsnygg blus idag, löv it hihihi typ ljus ljus rosa/vit. den är sjuktsjuktbajssnygg alltså.

mobilen är cepe också bara så ni vet, jag får bara vissa sms.

Vem kan ha dåligt humör på en fredag?

Goodmorgon :D gud vad jag älskar fredagar alltså, allt är ju perfekt då liksom HAHA. Börjar om en stund så ska fixa mig lite nu innan jag går, fast ska fan ta bussen idag alltså, de är så jävla kallt så jag vet fan inte vad jag ska göra när jag är ute, jag kan inte tänka när de är kallt hehehe.
Har iallafall precis ätit frukost, man går ju tydligen upp i vikt om man inte gör de så nu äter jag de nästan varje morgon, fast att man typ tvingar ner mackorna och mår illa. Yeye, det godaste som finns är ju avokadomackor. Suuper bra och nyttigt också (: man blandar avokado med citron och peppar, sjuukt gott, men inte klockan 8 på morgonen.

Slutar typ 3 idag och vi har inga jobbiga lektioner idag så jag ska vara nööjd. Han som skulle fixa datan kunde typ inte så pappas kompis från jobbet kanske fixar det på måndag, livet utan data är hårt (:


Life sucks, then you die.

Ska snart till sjukhuset tror jag, vet inte än.
Snöstorm ute typ, eller ja, för mig är de snöstorm men för andra är de bara lite snö tydligen men jag tycker vädret är för jävligt. Och jag väntar på min data fortfarande, de går inge vidare att fixa den alltså. Damn, vill ju kunna lägga upp bilder!!!!

imorgon är det fredag, sen helg, längtar verkligen efter helgen nu, jag behöver den. Och nästa vecka blir hemsk, fyfan, jag kan se allt jobbigt framför mig HAHA.

Kan ju föresten berätta en sjuk kul sak som hände idag HAHHAHAHA johanna skulle göra något snyggt hopp i luften. men hon tog för mycket sats så hon typ halkade framåt och gled as långt sen stannade hon med sitt huvud mellan benen på en kille som var typ 20. HAHAHHAHAHAHAHAHAHA gud vad kul de var :D och Johanna var ju såklart röd som en tomat XD.

yeye, man ska inte blogga när man inte har bilder. NEJ MAN SKA INTE BLOGGA UTAN BILDER. men nu gjorde jag det så nu ska jag sluta skriva.


btw, vad fan har blogg.se gjort -.- jag är för blond för dessa förändringar

Tankar

Jag trodde vissa av er fanns för mig, jag trodde fan att ni skulle lyssna när jag verkligen behövde er, precis som ni alltid sagt att ni ska göra. Men tydligen var det bara tomma ord. Precis som vanligt. Jag är ensam när jag behöver er som mest. Antingen får jag leva med rädslan resten av livet, eller med sorgen. Båda delarna är väl lika hemska.
En riktig vän ska fan inte bara finnas där när man kan skratta tillsammans, en riktig vän ska finnas där i alla lägen, den ska kunna lyssna. Den ska inte byta samtalsämne bara för att den är rädd för att höra sanningen.
Jag undrar vad jag har gjort för att förtjäna helvetet som varit ända från nyårsafton och början av 2010. Och ni vet när man alltid tänker att " de där händer bara andra, de händer inte mig", De är efter att ni tänkt den tanken en miljon gånger som de faktiskt kommer hända er mer. Då kommer ni att behöva en riktig vän och jag kommer att minnas dom som fanns för mig. Det kommer ju inte bli så svårt eftersom att de inte finns många namn att minnas.
Man säger ju, att så man hade det på nyårs afton, så blir resten av året också. Det ända jag kände på nyår var rädsla. Så 2010 kommer bli rädslans år. Jag har så jävla ont i magen av oro just nu. De fanns fan en person som jag trodde skulle finnas vid min sida vad som än hände. Men jag hade fel som vanligt. Och jag har blivit så jävla trött på att ha fel hela tiden så från och med nu ska jag inte lita på någon. Det är inte värt sveket som kommer efter.


Tik Tok

Hade skrivit feett myycket så ba dog internet -.-
så nu får ni nöja er med ett dagens klipp!




Kärlek till videon !

Bara för att johanna tvinga mig att blogga 8D

Hela den här dagen har vart sämst ._.
matteprovet gick åt helvete så jag måste verkligen börja sattsa på matten nu så jag får MVG på alla kommande prov. SO grejen gick också sämst, fast skit samma, provet är ju nästa vecka så jag har fortfarande chans på MVG (:

ska snart iväg igen har massa att göra i eftermiddag/kväll. Men innan skolan börjar igen så ska jag träffa saga snabbt, har inte träffat henne på 52829631475648 år så det är liksom dags nu !!

måste köpa ny mascara med, viktigtviktigtviktigt, min är jättelsut .__.

Ska möta alice vid 18.00 typ, lite innan men iaf så kommer jag vara hemma rätt sent och då måste jag plugga spanska, kul vaaaa.
nämen nu måste jag kila ( AHAHHAHA lotta har lärt mig ordet kila, de låter helt cepe) och som sagt, ingen egen data=inga bilder

Dagens låt

old (: men bra ändå så vem bryr sig liksom heheheheh




Tävling hos tts

Tänkte bara skriva att jag är med och tävlar om en skit snygg rob-kalender hos TTS :D
Gå in på www.thetwilightsaga.se ,, eller klicka här om du vill komma direkt till inlägget där du tävlar!


Bilden är lånad från tts då.
Skulle inte säga nej till den kalendern!!!

underhåller mig med youtubeklipp =)

Att plugga är inte alls min grej, fastnade vid datan som vanligt och kollar på massa youtubeklipp haha :D

Dagens favorit, skrattar lika mycket nu som jag gjorde för ett år sen!


Dear John

Heej bloggen :D. Idag så har jag fett mycket plugg som jag ska kunna tills imon så jag tänkte att de var lika bra att "vara sjuk" idag. Emelie kallar detta skolk, håller absolut inte med :D

Matten är fan svår alltså, jag kan fortfarande inte vg nivån så jag har ganska mycket panik nu.

men skitsamma om matten (:


Har ni sett denna underbara trailer till filmen Dear John?
Emma tipsade om den förut och jag känner helt klart på mig att detta kommer vara en super bra film.

Min favorit film efter New Moon är som ni borde veta The Notebook. Den är ju så sjukt bra och jag kan se på den om och om igen. 

Dear John kommer på bio i sverige den 7 maj 2010. iår alltså och ni kan ju räkna med att jag tänker se den direkt (: 

Kväll

Funkar inge vidare utan data. hemskt. Har jag tur får jag den på fredag, men bara om de funkar att byta till linus grejsen. De blir ju super bra för tekniska jag. nej men de klarar jag HAHA. Dom största fanny-fördommarna är:

*fanny kan inte engelska
*fanny är den mest otekniska människan i sverige
*fanny är BLOND som fan
*fanny fjeskar sig till bra betyg.

Denna lista kommer från johanna, den stämmer icke, nejnejnejnej.

Såg hope for haiti igår, nu förstod jag vad folk menade med getskägg HAHA.


imorse så simtränade jag och alice och det var ju skit najs att vi liksom kommit igång nu.
De jag inte kommit igång med är matten och son. Fyfan vad hemskt. Ska göra klart son innan jag sover så sten pluggar jag matte imorgon. HAHAHAH stenplugga, snyggt de låååter.
Nämen jag orkar inte ladda upp dagens låt nu fast de hade iallafall vart right round med flo rida, och den har ju alla hört liksom. De är dagens låt för att jag längtar så jävla mycket till sommaren och sommaren 09 spelade vi ju alla sönder den :D

Roligare att blogga än att plugga

amanda skulle hjälpa mig med matten idag då, kanske inte så smart att ta hjälp av en som har G när man måste satsa på MVG HAHA.

A: okej du skriver och jag säger svaren då, så kan vi gå ut sen.
J: yes, gör så.
*tystnad*
A: eh, fanny, de finns inget jävla facit på den här stencilen.
J: neeej jag vet de, säg nu -.-
A: hm, okej, ja, eh... fanny är y samma sak som x eller?
J: jag märker att du har vg i matte haha
A: ja jag trodde läraren hade skrivit fel när hon skrev G på betygpappret men tydligen inte när jag fråga... kan vi inte gå ut nu istället så hjälper jag dig ikväll (:


fin hjälp av amanda de :D 

Juuste måste bara säga att igår när jag snackade med natta innan jag skulle sova så kom JAG fram till att ALLA som är klassens orienteringsnörd heter Sarah hehehehe.

i södertälje, i stockholm och i göteborg (åsa hiehehe åsna) och så stavas hela bunten med h på slutet också, amajgad :D 

Då var de lördag (:

Och jag kan inte göra några roliga inlägg helleeeer.
cepe data.


ställde klockan på 9 för att jag MÅSTE plugga iddag. tror ni jag ens har tagit fram böckerna? nejnej.

funderar på att gå ut en stund och träffa folk kanske, då får jag säkert mer lust att plugga när jag kommer hem. *yees, sääkert*


helt fritt att sms bomba idag, ':D, för en gångs skull kan jag lova att jag svarar på alla sms, börjar vänja mig vid touch faktiskt. najsnajsnajsnajsnajsnajsnajsnajsnajsnajsbajs hejdå

ingen data

nu är det så att jag har krachat min data IGEN. typ 5 gången eller något och vi ska snart skicka in den på lagning, men jag kommer inte kunna skriva så mycket här då ;o

Nu har jag iallafall lånat puddingens data ( HAHHAHAHA våran humor är bäst :D) och vi ska snart ut på stan ett tag. trevligt de haha!

skulle egentligen ut ikväll med men nej, vissa människor finns tydligen bara på jorden för att förstöra mitt liv (: neejdå jag överdriver inte alls, inteinteinte!!!!!

Dagens låt. Helt seriöst, jag gillar all musik typ haha XD

Nu är det tid för puddingen och schtekaren och alla andra nollor att sluta chilla. Have a najs eftermiddag, det finns faktiskt 2 till datorer hemma hos oss så de blir kanske blogging ändå, om ni har tur>.<


Torsdag

dålig uppdate, trött hihi bloggar senare kanske :D

Onsdag

Hemma nuuråå, kallt som fan äre ute och halt också HAHA och en gammal kärring typ ramlade eller något och puttade till mig så att jag höllpå att ramla men som tur var stog johan bakom mig och han tog i mot mig HAHAHA annars hade jag trillat i någon brun slask hög på trotoaren XD hade ju vart kul de med HAHAHA.


iallafall blire plugg nu, biologi sucks (: baraså ni vet de :D Och jag MÅSTE höja mig denna termin så de blir bara ännu tråkigare då. >.<

menmenmen, snart äre helg, vilket betyder´sova :F (den som inte vet vilken smiley :F är på min data är trög 8D) Eller inte så snart de ärfan bara onsdag._.


brist på bilder, hehehe men jag såg Maffe ute idag när jag skulle hem.
Men nu förtiden heter han morian, fyfan vad fult ._.


Fanmade trailer!

Dagens klipp, amajgad, längtar ihjäl mig fan, 161 dagar kvar, snart bara 160 haha :D



Sega tisdagar.

Tisdagar är hemska, så tråkiga och sega. Började typ halv 9 imorse, så tidigt.
Kom hem vid 18.00 nu och på eftermiddagen har jag hunnit träffa folk på stan, ha hemspråk och spelat piano hehehe. Jag har typ fått en ny att spela nu med Michael Jackon men jag vill helst spela Starlight, någon annan MUSE låt ellerså vill jag spela flightless bird. Så Alice P har lovat att gå in på bibblan och leta upp de åt mig :D

Fick med mig en svart sjal och ett par mjukisbyxor hem idag. Trevligt vaaa (aaa !!!
Nej men nu ska jag faktiskt ta och måla naglarna HAHA, dom är korta, men gör de bästa av situationen HAHA.


Kommer blogga senare ikväll efter att läxorna är gjorda heheh(:
Jag har lovat att göra läxorna direkt när jag kommer hem men jag brjar aldrig förän klockan 8typ >.<

yeye, palla skriva utan bilder haha :D

Mars/april :D

vecka 9: sportlov
vecka 10: sanya
vecka 11: skola
vecka 12: prao
vecka 13: prao
vecka 14: påsklov




fett najs månad då hehehe (A)

Tips :D

HAHAHA alltså, vill ni garva, gå in på www.twilightsuger.blogg.se HAHAHAHAHAH bara ett litet tips :D

Lite nytt !

Hellue blooggeenn. Nu är jag hemma från skolan, vi slutar så sent på måndagar O_o

skaa iallafall ta en dusch nu, sen göra läxorna och sen får man se vad som händer ikvääll! Kanske några roliga ute (: Fast jag får se, för just nu har jag världens huvudvärk och de kan bero på att jag sover för lite, men helt seriöst, jag kan typ inte somna före 01.00 just nu. Skiiiit jobigt län.

Jag hade tänkt fota allt nytt men jag glömde bort de andra så fotade bara de jag köpte igår. Har ju fått lite grejer också nu och sen köpte jag ju förra veckan men jaja det här får duga :D



Grå tröja som kanske är lite för tunn menmen haha de tänkte ju inte jag på ^^


Sämsta bilden ever men det är iallafall en glittirg väst typ och den var faktiskt helt okej på, inte super snygg när den är upphängd, men den hade varit mycket finare på hösten!!



Okeej, den här bilden var inte heller så snygg då men de är iallafall en vanlig rosa oversize tröja HAHA och jag tycke den var fin i affären men den har ju lite för stark färg XD Men man kan ju alltid dämpa den rosa färgen genom att ha en svart halsduk eller sjal till. (:


Och sen den här då, de enda plagget jag tyckte var snyggt på riktigt hahah!
men de är lugnt, köpte allt på rean så har bara slösat 250 kronor och de är ju inte så farligt liksom (:



kööpte guld-ring-örhängen också, eller vad fan de kallas?

Nu blire att plugga om katolska kyrkan, Jag trodde att vi skulle skriva om kristna kyrkor men de gjode vi tydligen förra året. HAHA fint att man hänger med.


Okej ett till inlägg ikväll HAHA

Asså HAHAHAH jag fick nyss veta av Emelie att Justin Chon ska komma till sverige i mars.
Jag fick värsta gapflabben av de liksom vem vill träffa honom?
Aja är ändå inte i sverige då men ja XD plus är han i gbg och endaste anledningen till att vilja se honom är att han har vart i samma rum som Robert Pattinson och Kristen Stewart.
nej men va dum jag är HAHAHAH de finns säkert massa som vill träffa han XD


Asså HAHAHHAHAHAHA jag vill inte vara dryg liksom. Men bilden HAHAHHAHAHAHAHAHAH jag dör snart, men de är kanske för att jag är trött HAHAHA.

Såg på twilightsweden nu att han ska vara där den 6-7 HAHAHAHA gissa vad natta gör då? Varför kan inte vi få dom riktiga kändisarna? HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH.


Innan jag lägger mig

Så har jag lovat johannaa att jag ska blågga hehehe :D

Jag försökt ringa den här anders ca 4 gånger men nej, han svarar inte för han håller tydligen på med en flytt idag. Men jag är glad ändå för jag tror att jag har fått en praoplats nu hehehe :D Jag har hört att den är säker men vill höra de från själva handledaren själv liksom, så att de är på riktigt HAHA. Skulle iallafall vara sjukt kul om jag fick platsen så jag hoppas på de bästa nu^^.
Vad jag ska göra är hemligt hehehe men nu har jag ändå en vecka kvar att fixa så, dags att leta igeeen!


En helt annan sak. Tidigare tittade jag in på thetwilightsaga.se HAHA och då såg jag att dom hade skrivit att Jacob Black fyller år den 14 januari. Hade ingen aning om det faktiskt ;o piinsamt hehehe. Nämen liksom HAHA de är en sån grej du måste veta om man är jag och nu vet jag :D
grattistill mig eller något (:


Peruken är liite för lång enligt mig O_o



kort hår :F
HETHETHET


Alltsåååå, folksom tycker rob är snyggare än taylor, dom är DUMMA.
*Jag tänker på Anna Engvall*

Om dagen :D

Helluueee glöggen. (adele du har smittat mig ): ) Idaag så var jag på stan som sagt med emma och alice och HAHAHAH de började med att emma hade gått upp åt fel håll vid tunelbanan. Men tillslut kom hon rätt hehe. Och som jag också sa såg vi planet 51 heheheheh, fast det var fett synd att dom inte visade "de regnar köttbullar" trailern.
Köpte lite fina grejer ute också men tyvärr så har jag inga batterier i kameran så de får bli bilder på de någon annan gång!

Lite bilder dårå hehe (:

Hehe jag och emma sitter på detta cooola lejon!



Bilden är liten men man ser emmas röda ögon ändå ^^


HAHAH någon random snubbe ville vara med på bild :D Och vem kan säga nej till dom där vackra ögona liksom? i´m in löööv.


Emmas roliga komentar: "ibland känner jag mig riktigt blond"- kanske beror på att hon är det? :D


De finns lite fler bilder men orkar inte ladda upp mer nu ;o Ska ringa upp den där anders snubben nu då och sen göra läxorna ._. heheheheh.
föresten ska jag och Alice börja simma, de är ju braaaa de, alice smsa när du kollat priserna :D


have a najs kväll mohohahahah svengelska rocks

DAGENS HAHHAHAHA




HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA. imorse på msn :D

kvällsbloggning (:

Funderar på att sova strax så att jag kommer upp i tid imorgon.

Ska ju träffa emma och alice imorgon som jag sa och vi ska på bio HAHAHAHHAHAHA inte vilken bio som helst heller utan planet 51. HAHAHAHA herregud förra veckan alvin och gänget och nu den här HAHAHA.

Men alltså jag dog av garv när jag såg trailern förra veckan men ja, vadå, den bliir säkert ruulig HAHA i värsta fall får man ju göra filmen rolig själv, de är jag expert på!!
Jag har blivit bionörd tror jag ._. gud jag gör inget annat känns det som. Meenmeen,jag hoppas vi hinner in på bikbok imon för jag har hittat världens snyggaste tröja på rea där men hade inga pengar sist. Den är säkert borta nu för de men ska dit och se efter iallafall (:


jaaaaaaaaaajaaaaa jag ska sluta skriva långa inlägg alltså

Emma, Alice och jag på grönan i sommras haha :D vi var där typ helatiden!!!



ett PS till johanna: se upp imorgon ceeepe, de ska regna köttbulllllar då


Drömmer mig bort från kalla sverige ...

... Till värmen heheheh :D Gud vad jag inte orkar med de här. vill ha sommar nu. Och den som säger något annat, den är dum ;o











Thailand aand grekland laaaast yeaar :D

åå, jag vill ha sol och värme nu ;o

MUSE

När man ändå håller på med bloggen :



amazing!

JG moment top 3!!!



Vi börjaar bakifrån HAHAHHAHA!

3:
Idas bild på msn: Mamman som kör över sin unge med gräsklipparen HAHAHAHAHHAHHAHAHA  feeett fiin!
Och den hade vart högre upp på listan om jag varit med då HAHAHAHHA











2: När jag trodde att Adele och Ida skickade virus till min data HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH fast att de bara var en smilis HAHAHHA. Jag tror att de var efter de jag fick stämpeln: BLOND SOM FAN!











1: Och på första plats: Näär sandra var Karl-Ingvar, 60+, en pedofil med våra adresser HAHAHAHHAHAHA




HAHAHAHAHHAHA JG äger :D 


Occh de finnns myyyyyycket mera som har hänt HAHAHAH




Lööördaaag idag dårå (:

Skulleee se avatar igår meeen så blev det icke, tur att inte jag betalade själv då HAHA.

Idag är jag på typ världens bästa humör, hyyper! Som igår då HAHA vilket jag tror att natta och amanda märkte:D Idag igen dåååå.
Joohanna är helt efterbliven ååcksååå så folk, sluta säga att jag är blond :D jag är smart förfan. Heheheheh eller de är nog bara JG som ser mig som blond, har jag fel älleeer? Juust nu behöver jag mitt levande lexicon. Mitt levande lexicon heter Adele Siitova, tror jag, är inte hundra på hennes fiina efternamn. Iaf ska jag smsbomba frågorna till henne snart hehehe


Tillbaka till johannaa då... Hon är kåånstig. Men de får jag leva med :D



Vii bakade en fin liten kladdkaka och jag faila med bokstäverna så att dom blev vita dom med ._.

För er som är blinda står det TEAM JACOB, och de är precis vad jag är :D
Och nej jag åt inte själv men den står i köket och luukatr gott nu hehehehe!

Jaja nu när man är johannafri så ska jag nog försöka täda och plugga lite så slipper jag det imorgon.


Imoon ska jag kanske träffaa alice och emma, kanske, kanske inte. Men emma är ju hemma från usa nuu och hon har vart där aaaas länge så (:

Btw jag har ändrat mig. Pallaaa plugga en lördag hehe, ensam heeemma tonight, alla är välkommna med några undantag!

fan vad jag skriver mycket ._. föööööör mycket alltså, bajjbajjbajj

Mars<3

Mars blir bääst :D



HAHA 20 november var lugnt den bästa dagen på 2009 (: Och den 20 mars kommer new moon på dvd! lycka hehe :D:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!

Fredag och helg (:

Helg!! äntligen liksom, och de har bara gått en vecka. Jag är iallafall sjukt trött nu, och jag tror faktiskt att jag håller på att bli sjuk igen ._.

vi Funderar på vilken bio man ska seee? Hm, de blir svårt.


Jag skulle iallafall bara skriva att jag inte svarar på allas sms eftersom att jag får spel på touchen hehe (: meen jag svarar ibland iallafall :Dhaaa en toppen kväll määnniskor!!! puusssss



Jag längtar (:

Tooorsdag :D

Toorsdag förfan! veckorna går fortfortfort alltså.
Inga läxor tills imorgon, naaajs. Men jag har massa till nästa vecka men jag orkar inte bry mig nu.

Imoorgorn ska vi till någon katolsk kyrka och de betyder att vi missar våran sovmorogn. fifan på de ):
Idaaag fyller 3 fina människor år med :D: L, D och C hehehe grattisgrattisgrattis påer (:
 
Ska pltatta håret sen sova, jak er tröött. At börja kavrt över åtta år inte min grej alltså, bläbläblä.


Lägger upp dagens lååt nu och sen säger jag bara en sak hehe :D Taggad för helgen. våra planer är braaaa!!



MUSE är bäääst :D

13 Januari

Första kvällen på länge jag är trött, men nej, inte sova, vi har bajsmånga läxor tills imorgon och man får räkna med förhör. Måste fortsätta med både engelska spanska och biologi.

Dagen då: Skolan var som vanligt. Vi slutade någon gång efter 3 och då mötte jag upp mina flickor för en ficka på FIX (: Och när bimbot bredvid mig spillde ut sitt kaffe över hela sig, HAHAHA gud vad jag inte kunde sluta garva åt de :D, det var inte rätt läge att skratta för hon brände sig rejält, men jag kunde inte låta bli.  Hon gav mig mååånga arga blickar sen :D
Åkte in till stan sen med och fick med mig en ring hem. Super snygg! ska fota någon gång om jag minns det.
Föresten har Johanna blivit helt psyko HAHAHHA

Johanna: Fanny, du vet dom där Paramore du har snackat om?
Jag: ja?
Johanna: Inser du hur sjukt jävla bra dom är eller?
Jag: wtf, driver du eller ;o ?
Johanna: Nej, och jag tror jag är beroende av dem snart. Dom är helt underbara ju, BÄST
Jag: ooch där fick adele, ida och natta en till medlem till sin *älska paramoreklubb*
Johanna: va?
Jag: neeee inget, lyssna inte för mycket bara, jag vill inte bli drabbad.



Eh ja, johanna är mysko hon, meen hon är lika underbar ändå hihihehehe :D Ja som jag sa ska jag plugga nuu hehe ):


Hihi jag bjuder :D
Världens längsta inlägg tror jag ;o


kväll!

sovmorgon imorgon, gillart :D!
Nu ska jag sluta droga musik  och måla naglarna istället hihi. Har precis pltattat håret med för imorgon ska jag ha platt hår (: hehe  sen blir de nog att sova. Om jag kan. Igår somnade jag inte förän 3 typ. Hatar att vara pigg under vardagar hahah.

Aja, mailet skickat nu, tack för att de är överstökat (: godnatt, sov så gott och få inte damp för att jag smsar mitt i natten när jag har tråkig!

Jasssååminnsannsannsann



Näämen kolla vad man hittade på facebook. Sandras fösta ego bild någonsin eller nåågot ?

HEHE okej lite kort om sandra då: Trodde ända fram till oktober att hon egentligen hette Karl ingvar Och var runt 70 år gammal. Fast nu vet jag att hon bara är galet pervers hihi. Jaaa de var allt man behövde veta om henne.
Juuuste hoon älskar twilight, johan palm och amy diamond med hehehehe :D
Sandra hälsar att HON looks great naked. jappsipappsi

Nej nu måste jag maila snubben på aftonbladet. Sen göra matteläxan. Toppen kväll hihi



Edit: Eller vadfan man brukar säga? hehehe jag ska vara snäll mot sandra nu :D ! Byt ut Johan palm, Amy diamond och Twilight Mot HP, Kebaben och Peter Facinelli !!! Så nu blev de rätt :D Visst är bilden sööööt!!!!!!!!!


11/1 - Måndag

Sömnproblem ._. Hemskt. Jag somnade vid 4 inatt efter att jag legat och stirrat in i väggen i måånga timmar. Och idag somnade jag i soffan klockan 20.00 Och vaknade nu vid 22.00.

Imorgon ska jag ha på mig den tjockaste tröjan jag har HAHAH en stickad och ganska ful ^^. Men nu är det så att vår skola inte verkar ha någon värme inne, inte mycket ialllafall, så vad ska man göra. Vi fick till och med ha jackor inne ibland hheh.
 yeye, iaf, Idag hittade jag ett par nya schtekiigaskor ute. Och gissa vad? Dom fick följa med mig hem hähä. Orkar tyvärr inte fota så ni får klara er uuutan.

Föresten, gissa vem ska ska skära runt i grishjärtan imorgon? fyfan (:

Och nu kom jag på at jag har spanska imorgon, mit hatämne x23443212



Bara för att jag har brist på bilder hehehehhehe, snyggast eller vaad?
De roligaste är att Johanna köpte den vita för ett tag sen HAHAHAH

jajaaa gdnatt dåå


Sista kvällen på lovet!

Nu är ju klockan över 10 så borde fixa mig snart och sova.
Är inte alls trött. Verkligen inte. Och imorgon börjar jag cirka halv 9 vilket betyder att jag måste upp senast klockan 7. Gud vad jag inte kommer att klara det. Och sen går jag ända till klockan 16.00.
Visst låter det som en toppen dag? Och nu när skolan börjar igen kommer jag inte ha mycket ledig tid alls. Tror att jag har två stycken inskrivna prov redan nästa vecka, plus att de blir en hel hög med läxor den här veckan.
Och så måste jag söka prao, någon som har något förslag vart jag skulle kunna praoa?

Btw, lägger in en Dagens Bild också (:

Ojoj!


Heemma från stan

Bioo idag då, den var ju, ja, HAHA. jag ska inte säga något (:

Köpte lite saker ute, inga kläder dock ._. Men det får bli nästa gång!


En muse skiva :D


Onödigt att fota men jaaa, jag har ju redan fotat dom nu ^^


Örhängen, kunde inte låta bli att köpa haha


Ansiktsmasker!


Och sist köpte jag en ny parfym

Dåliga bilder som vanligt. Jag skulle ju inte slösa pengar i år sa jag, men jag har redan slösat ganska så mycket. Det ska bättras, om det går!!!!



abdulsidominvitamin

Alla utom Johanna kan igga rubriken :D



Iallafall, jag gick upp halv 10, fyfan vad hemskt de var. Och imorgon blir det värre.

ska fixa mig nu, typ duscha och sminka mig osv, sätter jag mig ner somnar jag igen. 

Grattis till mig som är uppe i tid :D

Dagens låt + annat



Inte så mycket att skriva. Trött på allt. Tror att jag faktiskt kan lyckas med att somna tidigt ikväll.
Kallt som fan är det ute också, längtar efter värmen. 2 månader dit.

Dagens låt, Flightles bird... lyssnar sönder den just nu.
Min favorit scen i twilight är den sista och favorit scen i new moon är också den sista (: 
Yes de var viktig fakta det.

Ni ska få lite till när jag ändå håller på: 

* Min edi gathegi autograf är borta fortfarande.
* Jag ska se alvin och gänget imorgon HAHA
* Den bästa i JG heter Fanny Lagergren
* Jag ska skicka hamsa på Johanna imorgon
* Min dygna metod för att vända dygnet suger röv
* Skolan börjar på mndag
* Hanna skickar vibbar på msn
* Det var allt


Tog första bilden jag hittade heheh ^^



Längtar till 1 mars :D<3





Hoppades på Thailand igen men ja, Sanya får väl duga? (:


Ny tröja

Helvete vad snabbt tiden går nu, men imorgon ska jag vara uppe klockan 9, måste få upp vanorna igen!

lyssnar på musik nuudå, eller jag lyssnar sönder muse låtar, och snart ska jag sätta på DH.
Hittade entröja när jag var ute med Johanna btw:

Jag orkade bara ta en bild, därför är bilden så dålig.
Men den är jätte snygg annars då förutom att den är för stor,Men helt okej och på rea också hehe :D

gör om mina väggar igen med afficherna, fotade ena:

Där är den näst minsta väggen då.
hehehe me like (:

omg (:

amajgad, love hehehe. Okej jag vet att alla redan sett klippen jag lägger upp då men jag gör de bara för att hitta allt jag vill se snabbt sen (:::::



Dagens klipp!



Dagens youtube klipp :D

dags att ändra dygnet :D

Okej, jag måste vända tillbaka dygnet. Och de bästa sättet just nu är att dygna, såå, ja, de är vad som händer i natt! Mitt sällskap är Emelie.
Men de finns ett preoblem. Att vara vaken länge är inte min grej. Kommer antagligen slockna vid 4 imon.

Ooch jaag är föresten arg på adele just nu hehehehe. Bara förat hon skrev på msn att hon bet sig så bet jag själv sönder halva munnen ;o Tungan, kinden, och underläppen. Yey kan man bli mer skadad på en dag, och desseutom gick jag inte upp förän halv 4.
Jobbigt liv förmig vaa!

7 Januari, innan jag glömmer: grattis ida :D

Jo, jag skulle vända på dygnet, de blev inte riktigt såmen ja. Vaknade 15.20, men skaförsöka läggamig tidigt ikväll. Försöka kan man ju alltid göra. Alicee och Amanda, leedsen att ni fick stå och vänta på mig idag men klockan 12 låg jag och sov fortfarande.

Alltså, jag är snart helt handikappad. Idag skulle jag klättra ner för sängen, hade helt glömt att stegen är konstig så helt plötsligt fanns det inget att stå på. = min vänstra fot är förstörd ._. Helt svullen nu. Och högra benet, den historien vill ni inte ens höra HAHAH. Meed tanke på johanna när hon fick höra vill jag inte att fler ska skadas.
Och juste, jag klämmde fingrarna i dörren också, men de var inte mitt eget fel iallafall.

Nu har jag precis ätiti frukost eller vad man kallar det när klockan är halv 11. Blev smoothie såå klart!
Nu ska jag fortsätta atthänga upp mina afficher, dom trillar hela tiden :'(

 






eh, ja..

Onsdag

Skulle träffat Jasmine igår men de blev ändrade planer och den som fick stå för underhållningen var Johanna!
Och idag blev det enn snabb runda på stan, gissa vad jag fick med mig hem? Jo 2 par örhängen.

Nu ska vi beställa pizza, usch, inget fr mig. Bröd med ost oc tomat typ, fyfan! Det blir nog sushi för mig hehe :D

Föresten har pappa tittat på resor hela dagen, hoppas de blir något. Behöver komma till värmen!
Nu blir det DH igen. säsong  3 redan, måste se klart innan skolan börjar! 

kaaaanske blir mer bloggning ikväll, hm, eller inte


HAHAHA innan jag duchar...

...så måste jag lägga upp ett youtub klipp HAHA


Dagens klipp fan :D tuur att adele inte läser min blogg heheheh

VARFÖR HAR JAG INTE SETT DEN TIDIGARE?

Vaken

Vaknade 11 idag så de blir bättre och bättre :D
Nu ska jag ducha och fixa mig.

Det kanske till och med blir bilder idag, Vemvet?


Dagens!

Dagens youtube klipp då. Eller ja, nattens.




HAHA omg vad söt :D

Nej nu måste jag vända tillbaka dygnet, God natt<3

00.22

Vaken på nätterna och sover på dagarna, inte bra.
Måste börja gå upp i tid, bara lov i en vecka till.

Nu så sitter jag och chattar med några från JG och johanna. Johanna har spillt 111245 gånger idag och gissa vem som får lida av de? Jooo jag (: men nu sitter hon i ett annat hus bakom en data såå nu kan hon inte göra mer skada !!!
Ska försöka lägga mig tidigt ikväll, men nu ska jag se några avsnitt av desperate housewives. Fan vad beroende jag har blivit, inte bra.


Kanske bloggar mer ikväll, man vet aldrig :D

4 januari

God morgon :D !
vaknade precis av att hemtelefonen ringde, och de slutade aldrig ringa heller så jaa, nu är jag vaken och sur!
Ska fixa mig lite så att jag kan gå ut. Fast funderar på att fortsätta kolla dh men de är nog ingen bra idé jag blir bara beroende haha.

Föresten ska hanna fixa en ny header till mig snart! delåter bra, ellerhur?

Och plus så åker Amanda till Thailand idag, orättvist som fan !



Vad tycker ni om min najsiga tidning?

Viktiga datum 2010

  • 23 Februari
  • 8 Juni
  • 30 Juni
  • 19 November


Viktigast just nu, men listan kommer ju bli MYCKET längre i framtiden!!


Video från gbg !


snodde den av natta och filmade några själv med, men ja, min nya lilla mobil vill inte som jag så tyvärrrrrrrrrrr får vi nöja oss med nattas video.


2010

2010 nu. Vi får väl se hur året blir (:
Jag har 3  nyårslöften och har redan brutit ett av dom HAHA, duktigt!

Har inget att skriva, början av året har varit sämst, men idag var jag iallafall på bio. Luftslottet som sprängdes, den var långoch seg HAHA.

Tänkte vissa lite jag har köpt dårå, men inte käderna den här gången, fast ska kanske börja lägga in bilder på de med? skulle bli en hel del haha :D

soom tidigare sagt: min stenålders kamera vägrar låta blixten försvinna


uggs, kooorta, dom är faktskt ganska fina OCH sköna på, så ska suta klaga över dem :D

 
Örhängen, har ca 50 par nu, onödigt ???


Kom igen, de var ju rea :D, men okej, jag ska sluuta köpa örhängen nu !


En ring, jag har kommit på att ringar är sjukt snyggt hehe, borde sett de tidigare ;o


Och så dagens köp! 2 skivor (:

RSS 2.0