Måndag

Skola, skulle plugga hela eftermiddagen eftersom att vi slutar så tidigt på måndagar men ne........ satt på fix några timmar med trevliga människor istället innan jag gick hem.

Första lektionen var engelska, blä, har prov på de nästa vecka haha sämsta ämnet
seeen hade vi idrott och vi körde med åttorna något konstigt träningspass och jag har ju varit förkyld så blev anfådd när vi lyfte ena benet HAHA så lläraren sa åt mig att gå och sätta mig vid sidan. Så jävla kul de var, alla stod som hundar som lyfte på benet och pinka, och flk hade noll taktkänsla HAHAHA skit kul :D tuuur att man slapp vara med och skämma ut sig själv !

Efter det var det svenska där vi ser på film, fast har grammatikprov på fredag såå måste plugga på det också

Sist hade vi biologi, berättade för läraren hur mycket jag har pluggat till provet och hon blev ju skit nöjd så nu har ja massa press HAHAHA smaaart ......



intressant med läxorna vavava :D
nemen ok.  kul inlägg jag vet

I love Muse


Första advent

åh, första advent, julen börjar komma, älskar julen. Har varit sjukt duktig och pluggat i typ 7 timmar idag, så nu ligger jag inte efter längre, känns ju härligt.
Sen vid 5 julpyntade vi lägenheten med tomtar och stjärnor och allt såå nu är det juulstämmning här :D
Vid 6 tände vi första ljuset och det kom lite folk hit och drack glögg som gått nu.

Julen är så mysig, speciellt nu med snön :D Sitter och skriver några julkort, Man kan ju börja i tid


Lördag

gymnasiemässan idag igen med pappa, kändes lite bättre den här gången iaf, han ställde alla frågor nästan såå jaa, förra gången frågade vi typ inget alls hehe.
det finns typ 3-4 skolor jag är intresserad av nu, najs. Vi åkte och handlade efter det, fick min årliga julkalender, en tradition juuu, även om chokladen smakar bajs liksom.

gick på bio med ida idag också, skit jobbigt eftersom att jag är sjuk och har klihosta bland annaaatt så jag fick några härliga hostattacker under filmen och fick gå ut haha.

Så ikväll blir det film plus varmt the hehehe, kul att jag bara bloggar när jag är sjuk vilket är ooofta, flera gånger i månaden.

HAHA juste, idag när vi skulle köpa med mat från donken så sa tjejen som jobbade där: du är fanny va, jag har sett din fb via emma!
HEJ STALKER :D:D:D fett random hehe, nemen det var det, bajjbajj gott folk

SAM ELLER NATUR

Linda har smittat mig? tack :)

så ligger nerbäddad och kollar gymnasium. Var på mässan igår och Mikael Elias teoretiska verkade lite intressant haha och Blackeberg, kungsholmens gymnasium. Och så viktorrydberg...... HIHI OK jag skojade bara :D:D
nämen MET verkar grymt, men ååh, vilken linje???????+

såsvårt

TISDAG 23 november

Men hej onödig skoldag. För så hade jag håltimme från slöjden idag så det var ju trevligt, började 09.40 istället. Sedan så hade vi läsdag idag vilket betyder att man läser på alla lektioner. Jag läste Harry potter and the order of the phoenix. första lektionen vad egentligen matte som vi har i NOsalen, världens jobbigaste klassrum, man får sjukt ont i ryggen av stolarna så där läste vi den lektionen. Efter det skulle vi ha spanska men den var inställd för att läraren var borta = håltimme. Sen skulle vi inte ha bild för att vi skulle flytta fram lunchen = håltimme halva lektionen. sen skulle klassen träffas kvart i tolv på skolgården för att åka på studiebesök men jag ska till tandläkaren 13.20 så min lärare sa att de inte var någon idé att jag följde med. Sååå jag gick hem istället. Har alltså bara haft en lektion på dela dagen och läst typ 35-40 sidor. BRAAA liksom, lyckad dag.

På håltimmen åkte vi till daglivs och köpte godis, kostade bara 10 kronor/kg skit billigt  ju heheh.


20 november 2009<3

Åååååh jag dööör, den här tiden förra året var jag så jävla lycklig. Jag minns känslan av att vara besatt och älska filmen så mycket som jag gjorde. Både bra och dåligt att den tiden är förbi. Saknar känslan av att ha väntat på något så jävla länge och sedan så är det bara ett par timmar kvar.

Skrek av lycka när jag fick veta att att åldersgränsen ändrats till 11, Och sedan på kvällen när jag satt bredvid emma och alice när filmen skulle börja, jag kunde inte fatta att jag äntligen skulle få se den. jag darrade som fan och började hyperventilera typ 30 skeunder innnan filmen började, och när man sedan fick se de allra första ur filmen grät jag så att mascaran sved i ögonen HAHAHA Och jag ville inte missa en sekund av filmen så jag satt med öppna ögon trots att de sved.





Fattar itne hur en film kunde betyda så mycket för mig. Skämms fan över det samtidigt som jag skrattar åt de HAHAHAHA åh vad löjligt, 2009 var twilight året, kommer typ aldrig få uppleva något liknande igen. HIHIHI jaaaaaaaaaag vet att johanna med flera kommer skratta så att de trillar ner på golvet när de läser de här MEN DE BJUDER JAG PÅ :D




ska förövrigt se harry potter idag, min andra kärlek hihi. Nästa årmåste jag alltså ha något ännu bättre att göra denna dag !










Upplåst

snäält vaaa? ska dö med mitt plugg nu, fyfan för kemi ♥

lalalalalal

åååååååhåhåh jag drömmer typ as konstiga saker varje natt ...... cpcpcp minns allt när jag  vaknar också. inatt drömde jag att  de regnade köttbullar.... som i den därfilmen, fett jävla mega läskigt, bläää.


Var på ögonsjukhuset idag, efter de kunde jag inte se ett skit så var tvungen att gå med solglasögon och keps till skolan HAHAHAHHAAH amajga, piiiinsamt alla glodde som fan HAHAHA åhåhåh ad fuuult. Och en på bussen ba: em fan tror du at du är, lady gaga eller??????
nu borde jag plgga, men orka, onödig blogginlägg jajaja bajjbajj


btw, älskar a jusin bieber blev best male i EMA HAHAHA åååh gulligt







Världens bästa låt är the passenger btw :D:D har jag inte alls sagt 2345678 ggr

Kärlek


Film :D

Såg saw 3D med johannaa och klaraa. Alla har ju sagt att den inte är lika bra som de andra men jaaaaaa... ni kan kolla på johannas hand så får ni se hur jag tyckte att den var HAHAHAHA typ sönde, och min med haha.




Seeeen när vi kom hem såg vi på The time travelers wife. Jag gillade inte den så  mycket först, förstod inte början haha men sen när jag var ensam såg jag den själv. Galet braaa, ska skaffa boken, vverkar ännu bättre :D:D


Så tog lovet slut ...

Sista lovdagen har jag spenderat i södertälje hos syster och firat syrrans dotter, har visat mina skillz i teknik. HAHAHA jag är ju skit teknisk liksom :D menmen någon mååste ju vara sämre än mig också :PPP

Imorgon ska jag till ögonsjukhuset såååå missar halvaskoldagen, najsit med sovmorgon !



occcccch nattaaa, kuuuuuul att ni planerar sommaren nu typ tre år innan :D:D klaaaaaaaaart jag åker till sundsvall, saknar hassan så galet mycket hihi<3333


Lördag

Ser på Muse top 20 på Vh 1 hehehehhe taack ida :DDD

vaknade ett idag.. palla slösa hela dagen på att sova hehe...... palla läsa tänker ni. skit i de tänker jag :D

assåå åh muse är så underbart bra, älskar musiken. Alla borde få se sina favorit band/artister live, alla <3

Fredag

åhåhåhåh chips + ben&jerry + en konstig människa med ett namn som börjar på J = fredagskväll (y)

har gett avatar en andra chans............ den var lång, den här gången fattade jag åtminstonde handlingen, fast ne, bättre var den inte förmig.

haar köpt lite nya stickade tröjor idag, najs

youtube klipp är kul !

ååååååååh jag dör snart HAHAHAH


Awesome


underbar röst till underbar låt

Musik

musik är livet <3
glädje, lycka, allt.
Tänk om inte musik fanns, hemsk tanke


--------------

åhåhåh imorgon blir det en jobbig bortkastad dag igen, hehehe först optikern, sedan tandläkaren, och sen årskontroll på sjukhuset....... skitkul :) man får bokmärken och klistermärken efter hehehehe


sooooffpotatisarna blev chilltomater

här slösar man iinte alls bort lovet......... nejnej

såhär såg det ut hemma hos mig idag:


Jaaaag


Johanna


Anton HAHAHAH

okeeej, jag tror icke anton gillade att se på DH i 4 timmar HAHAHA,,,, well. Jag gillade det, och johanna :D När han hade gått blev vi chilltomater. Tomat är mitt favorit ord, ifall ni bryr er (((: synd att de är äckligt

1 november

Mamma är för snäll. egen flygel, iphone. Och idag kom hon hem med:


Säsong 6 av desperatde housewifes !

OCH


en poncho från H&M


Okej, jag är väl bortskämd dåå, lev med det :D


RSS 2.0