Valborg!!

´Huhu. Börjar om en timme och har bild, livkunskap och svenska...... sen slutar vi. Soft schema. Har massor med plugg att göra i helgen men de ska jag inte tänka på idag för idag är det valborg och då ska man ju inte sitta hemma liksom......
Jag kommer ihåg valborg som 6:åring i södertälje HAHA. Först så lekte man med någon på eftermiddagen. Sen gick man till ragnhildsborgsbacken där brasan var och spelade på ett mini choklad hjul där man (iallafall jag) alltid vann en ask med hjärtan HAHAH. Alla var verkligen i backen där. Typ hela skolan och alla man kände. Sen var man duktig och pallade gå upp för hela branat backen och sen gick man ner igen för att det ändå inte fanns något kul där uppe. Och sen när man blev stor fick man åka dit själv med cykeln. Så länge sen HAHAHAH

Mohuuahahah minnen de!! Men nu är det valborg i stockholm som gäller och de blir galet chill det med!.

35 dagar kvar till green day
cirkus 60 dagar till eclipse
cirkus 83 dagar kvartill MUSE

fett najsit

Dags att sminka sig kanske....
Har på mig en blå tub klänning. Kommer nog frysa ihjäl


36 dagar kvar

Shouu. Ska se på Vampire Diaries nu.

Joan Jett ska vara förband till Green day, coooooooooool. Eller något, en legend enligt Emelie.
efter VD blir det plugg. sen sova<3
Imoron är de valborg och helg. Fifan vad najs

Pussss

Snart helg, elleeer??

Sjukt seg vecka, jag har trott att de är torsdag ända sedan måndagen och de är fortfarande bara onsdag.

Iallafall, idag blev det inget spanska prov för författarbesöket var mitt under spanska lektionen....... gud vad synd hihi. Men vi ska ändå ha del två av provet imorgon så ja, vi missar inget..
Författaren hette Johan Unenge. Han har bland annat skrivit och ritat serierna till Adam & Eva och Livet enligt Rosa. Trodde att det skulle gå ganska segt men timmen tog slut snabbt. Hahahaha vi satt mest och garvade åt hans dåliga skämt. Han berättade lite om hur man gör för att bli författare.... Och sen skulle han rita upp Eva och Adam figurerna på ett papper och han ritade båda två på typ 40 sekunder, Fan vad jag skulle behöva lära mig det. MVG i bild lätt som en plätt.


40 sekunder för den härbilden, vore inte helt fel att kunna göra de

Nu måste jag plugga! Spanska och fysik, jippie! Men ska inte klaga. Imorgon är det halv studiedag så vi slutar innan lunch. Och på Fredag slipper vi sista lektionen. Snart helg.. eller är det för tidigt att sägade nu?


38 dagar kvar till Green Day !!!!

Godmorgoooon !! Jag älskar sovmorgon, fast jag gick upp vid halv sju ändå så jag har inte direkt bråttom.
Idag ska detta göras:

*spanskaprov
*författarbesök trooooooor jag
*hämta ut medicin
*Gå till ny öppnade gina,,,, bara för att de är rabatt ^_^
*Träff med B-Ö gruppen som jag kanske skippar
*massamassamassa plugg.

Hihihi Afficher för Green Day har nu kommit upp även här i stockholm !! Me like, gbg den 4-6 juni kommer bli awesome..


Operatin Dagsverke!

Ska snart in till skolan med pengarna. Eller inte så snart, om 4 timmar. Har städat fast att de redan var fint här menmen. Emelie upplyste mig nyss om att det är 5 veckor och 5 dagar kvar till green day. Sjukt lite ju, sommarlov om 6 veckor. Fett najs.

Jag ska iallafall ringa upp några skolor just nu, de har blivit fel med betalningen och jag har ingen lust att betala 2000 kronor för mycket.
Efter det borde jag plugga. Har spanska prov imorgon och på torsdag och jag har inte kollat vad provet är på.



Måndag

Imorgon är det operation dagsverke. Jag skulle egentligen städa hemma för 20 kr..... men nu Har mamma redan städat hela lägenheten, mitt rum också, de kan ju inte betyda att hon är på bra humör men iallafall betyder ju det att jag är ledig imorgon! Sjukt najs. Fast jag har ju eftermiddags lektioner på tisdagar så jag går mellan 15.0 och är hemma 18.00. Men det är ju alltid något. Jag borde plugga också för jag har några uppsatser som ska in i maj. Jag försöker att inte skjuta upp allt men de går ju inte..

* 7 Maj ska en Novell vara inne, jag vet inte ens vad jag ska skriva om....
*14 Maj ska min Prao uppsats vara inne, hela samhälle betyget avgörs på det.
*15 Maj ska en geografi uppsats vara inne, mitt egna fföretag. Hela geografi betyget avgörs på den uppsatsen.
*28 Maj ska läsloggen var inne.... och den är redan framflyttad.

Yeye, om jag börjar nu hinner jag säkert..


Jag är Sjukt jävla taggad för Green Day nu !!!!!! Jag vill ha 5 juni NU


Solig söndag

Jag älskar vårvädret! Och jag älskar mitt hår. Nej okej, jag ska inte tjata mer om de. Men ni som har sett de irl måste erkänna att de var snyggt HAHA.
Blev typ två timmar på Muffin bakery, och jag fick nästan i mig en hel. Usch. Måste träna nu. HAHA hon som jobba där när vi skulle gå ba: Ha en solig söndag tjejer, nej, jag menade ha en trevlig söndag! *tomatfejs* HAHAH vi dog, var ju itne roligt egentlien bara att hon blev så röd.
Jag har förövrigt bokat tåg biljetter till och från göteborg den 4 och 6 juni. Green day kommer bli bäst.



Ser ut som att jag snsuar HAHAHAH. Har på mig min älskade Muse tröja <3

Dear John

Alltså, igår när jag såg att Emelie hade lagt upp en länk till "Dear John" var jag ju bara tvungen att kolla. Jag har väntat på filmen i 3 månader typ, sen i januari när emma berättade om den och boken. Och nu såg jag den och jag grät och jag grät och jag grät och jag grät och jag grät och jag grät och jag grät. Så himla bra var den. Kommer självklart att se den igen på bio med alice och emma som vi har planerat sen början av 2010. Så bra!
Fast den var ju inte lika bra som Remember me. Och inte lika bra som The notebook, min absoluta favorit film.
Ett tips är att inte ha smink när man ser filmen. Kan knappt vänta till The Last Song nu.




Jag har varit vaken för länge nu

Mouhahah jag älskar fortfarande mitt hår<33

Gick hem tidigt idag, helt frivilligt. När man inte har sovit på nästan 2 dygn är man inte på bra humör. De märkte typ ALLA som jag smsade med ikväll, Speciellt Amanda HAHAH, tur att hon inte blir så jävla sur iallafall. Muhuhu önskar att de bara var amanda, jag har lite att fixa imorgon om man säger så, några gräl blev riktigt stora,,,, helt onödigt.

Nu när jag äntligen kan sova är jag pigg som fan, jippie! men de brukar bli s när man vart vaken länge.

Jag måste föresten bestämma mig imorgon angående håret. Sjukt viktigt beslut fan.

Jaja, godnatt!


Farlig kväll pågång!

Huhu nu ska jag lägga på ansiktsmas, sen ska jag fixa mig för kvällen. Som säga ännu en gång att mitt hår är sjukt snyggt alltså. Inte ofta jag är så nöjd med de. Emma och Alice borde se de här, de tjatar alltid om att de ska få platta mitt hår haha. Måste föresten köpa en engångsgrill inom en timma innan jag går, problemetär att jag har 0 kronor i plånboken. Menmen, de fixar sig

Sov ju inget alls inatt men tröttheten är helt borta nu. Frida och Amanda lyssnade på min story och gav mig råd hihi. Thanks, ni är bäst för tillfället!!


Eclipse trailern i bättre kvalite! Me like.

Hemma från frissan

Alltså, hon kapade en ganska stor bit av mitt hår. Mer än en decimeter. Fifan. Och hon fixade också så att de blev lite tunnare, sjukt uppskattat alltså. Plus att hon testade en Platt tång på mig. För de tar jävligtlång tid för mig att få rakt hår med den jag har hemma och den kostade ändå 1500 kronor, ibland blir de ingen skillnad alls när man använder den. Men hon berättade att jag har för tjockt hår för den så jag måste ha en varmare, typ 210 grader tror jag hon sa. Och den var helt underbart bra. Håret blev platt efter bara btyp 3 tag, annars brukar jag behöva kanske 15. Så fint. Så nu är den stora frågan om jag ska Köpa den platt tången för 2000 kronor. Slita på håret dagligen och få sjukt fint hår. Eller om jag ska rak permanenta håret för typ 1800 kronor. De kostade 1300 kr egentligen men mitt hår är ju så tjockt. Hon varnade för att att håret itne blir helt skiprakt om man permanentar men det behöver de ju inte vara. Mycket svårt val. Jag älskar iallafall mitt hår just nu, kärlek på det!



Syns inte bra, men de är underbart snyggt om jag får säga de själv. Så himla värt att lägga ut 2000 kronor på detta.

Södertälje

Nu åker jag till södertälje !!


Lördag!!

Sjukt konstig natt. Har inte kunnat sova alls och nu väntar jag bara på att någon av mina vänner ska vakna, ni då!!! Gud vad segt de måste vara för emelie att vara morgon pigg när alla andra bara sover. Behöver verkligen snacka med någon typ akut, nuu!! Alla säger ju alltid attman kan ringa vilken tid som helst under dygnet, fast jag kan inte väcka folk. De går inte.

Vore sjukt skönt att få sova nu, men jag ska til södertälje vid 12 för att  klippa mig så jag hinner inte. I södertälje finns världens bästa frissör.

Är taggad som fan för Green day nu !!!!!!!!!! Kan inte Juni bara komma


Gröna Lund!

Idag var det första dagen på grönan för det här året. Blev mycket roligare än jag trodde förutom några saker hehehe. Och jag trodde min kamera dog på en gång MEN nu ser jag att den inte alls dog, jag råkade bara stänga av den eller något. Så jag hade kunnat ha massor av bilder nu menmen xd. Fast vi åkte varke uppskjutet eller fritt fall. De är ju fan det bästa med hela gröna lund.


Rania, Emma och Alice. Önskar att de var lika varmt där som det ser ut att vara. Jag frös som fan.

Ny eclipse trailer!!!

omgomgomg. Kollaa!!!


Fast alltså, de känns som en blandning av Titanic och narnia....... bläsh.

Men jag är ändå död

Fredag

Sitetr och tittar på vakna med the voice, och de ärpå grönan för tillfället huhu!! Ska ju dit ikväll, och de ska väl bli kul, eller något. Kommer frysa ihjäl. Fast man har ju saknat fritt fall haha.

idag är de fredag, så jävla skönt. Helg! Och jag älskar vårat schema på fredagarna. Behöver inte g hemifrån förän om en timma. Fast skulle gärna sluta tidigare.
Funderar på att gå till en doktor under helgen också.



Ikväll kommer eclipse trailern. Fett najs!


Minns ni Grynets Show?



HAHAHA de var fan min favorit förut

Tävling

www.vampirediaries.se kan man vinna någon utav de här böckerna! Vore inte så fel.



Klicka här för att vara med och tävla.

Torsdag

Igår var sämsta dagen på länge. idag var inte mycket bättre.
1) - de är typ december väder ute, kallt som fan.
2) -  jag kan inte äta, eller ens dricka vatten utan att få kramper i magen...... har varit så sen i tisdags nu
3) -  Mit feta skavsår på hälen gör att jag kanppt kan gå med skor på.



Nu ska jag bli på bra humör genom att lyssna på MUSE istället. Deras låtar gör mig allitd glad !!
Ikväll ska de komma en inspektör hit, sen blir de Vampire diaries. Ska hitta avsnitt 14 nu orkar inte vänta längre


Bäst


Tisdag

Kan knappt gå, har fått världens skoskav på hälen. För hemskt är det. Jag kommer typ fågå i foppatofflor till skolan imorgon...... Kul!! idag har vi haft temadag, helt onödig, allt vi gjorde har vi redan gjort på livkunskaps lektionerna. Sen Köpte jag New Moon spelet i Gamla stan och imorgon ska jag provspela det med Bea eller Johanna! Efter det var de hemspråk, piano och musikborgen. Efter de hade mitt skavsår blivit så stort att jag inte kunde gå en meter så jag väntade på skjuts i 40 minuter så nu är jag hemma och jag har massor att göra innan jag kan gå och lägga mig.

- skriva en a4 om industri
- Plugga spanska glosor
- Duscha
- Läsa MINST 4 kapitel ur "Chosen"

Okej, de var inte så jävla mycket. men indusrti saken kommer ta sjukt lång tid. Efter det får jag äntligen sova, skulle kunna somna redan nu, hur trött som helst
 

Betrayed

Har just läst ut betrayed/sveket!! huhu jag började läsa på Betrayed igår och sen lånade jag sveket av en person idag......... Fast mina skillz i engelska räcker ju för att läsa ut en bok menmen, bra att ha båda. Ska börja med den 3: e nu Sjukt najs serie men inte i klass med Vampire Academy, kan inte vänta till den 18 maj längre..........


Läsläsläs!!
Och, hehe, den handlar såkalrt om vampyrer


Måndag

Skola snart, börjar bli bråttom som det alltid blir ändå sitter jag och glor på vakna med the voice. Och ikväll måste jag fan plugga, har skjutit upp allting så ikväll ska de göras. vågar inte sättapå datorn, då kommer inget bli gjort.


På fredag börjar det igen

Gröna lund!!!!! som sagt börjar man tröttna men vafan. Ett år till lider jag inte av
 

Happyfejs


Grönan förra året. Kolla in min glada min HAHA

Söndagsångest som vanligt

Tror ni att jag har pluggat än eller? Jag ska börja klockan 5 hihi. Snackade med emelie i exakt 2 timmar. sen ringde jag Anders. HAHHAHAHA hans bortförklaringar. Honom snackade jag bara med i typ en kvart och nu har jag massor att göra.
Sommaren blir bara bättre och bättre för varje dag som går !! Och det är fan inte långt kvar till green day, kosnerten kommer bli så jävla bra. Kan inte sommaren kommaa snart.......


Alltåå, de är faktiskt inte meningen att alla bilder ska bli så där. De är meningen att man ska se ögonen med HAHAHA fail.

House of night



Att bränna 2000 kronor på drygt ett dygn känns kan jag säga..


Söndag

Idag är de söndag = plugg dag! Har knappt sovit alls inatt högst 2 timmar. Just nu tittar jag på New Moon med Bea hihi. Jag väckte henne vid sexiden imorse, hon blev inte lita arg.

Väntar på att klockan ska bli typ eftermiddag så att jag kan ringa bakis anders och mobba honom HAHAHAH fifan vad han kommer skämmas över allt han skickat till mig inatt. Eller så ville han att jag skulle få veta ALLT. Hmmmmm, nej jag tror inte det.

Dagens att göra:
- Gratta ida H!!
- Plugga matte, so, spanska, kinesiska, piano, och lära mig låten till musiken utanttil.
- Avboka sjukhustiden
- barnvakt.

Vilken rolig dag huhu... Nej okej men alla dagar kan ju inte vara roliga.

Dagens låt:


1602 kr fattigare

Okej jag har ju sagt det förut men nu ska jag verkligen sluta skriva onödiga inlägg.
Först idag skulle ju jag och alice köpa guldkort. Alltså, de gick sådär bra att komma dit. Bussarna gick inte eller något men tillslut kom vi fram. Så nu har jag guldkortet här och de kommer bli massa gröna ludn i sommar.... Fast jag börjar fan tröttna. Men ett år till kan man ju ha det. Sen påväg till stan så gick bussarna också cp så vi hamnade på östermalm HAHA. men sen kom vi fram !!! Och vii träffade Amie och hennes kompis på H&M och jag hade typ inget att säga så vi stog bara där heheh. Fast hon har typ krympt eller något? Hon var ju så jävla mycket längre än mig förut.. Vad har hänt?
Gissa vart vi åt? joo, på älskade donken.. Mohaha. Nu ska jag städa, de är inte frivilligt kan jag säga.
 Fifan vad långt inlägget blev.


Hur ser man normal ut på bild??


Något saknas på kortet... de ser så tråkigt ut


Ny Jacka/Kofta/vad fan de nur är.
H står för H********
HAHAHAH okej, jag drev, de är ändå bara Amanda och Johanna som fattar :D



My vampire academy cast....

ASSÅÅÅ seriöst.  igår hittade jag en perfekt dimitri. omg helt perfekt var han. Sen sparade jag bilden trodde jag men tydligen inte ................. och jag vetefan vad han heter. FUCK

han var perfekt ):

den här människan tycker emelie och och alla andra ska spela dimka.....

nonono

Guldkort!

Jag är inte alls vaken tidigt, nejnejnej, inte alls. Dumma borrmaskin jag har inte sovit längre än till 11 sen jullovet typ ....

Yeye, idag ska jag och Alice köpa Guldkort till grönan. De är fan krig där den dagen de öppnar och vi har ingen lust att trängas med små fjortisungar på 12 år huhu. Vet inte vad vi ska göra efter demen jag hoppas att jag kan kika lite på de lila conversen. Problemet är att halva skolan har köpt dom under påsklovet........ vafan jag har ju tittat på dom sjukt länge. De röda är också sniggaa. beslutsångest.

Sen måste jag verkligen städa här, ikväll kommer de folk.

Occch grattisgrattis till alla glada människor som kommit in på sina förstaval :D:D:D Min mobil har blivitbombad sen tisdags typ.... mest igår, ni är grymmmaaa juu.
Och jasmine jag läste din blogg hihi. Du kommer också komma in om du kämpar :D
Igår var jag på sämst humör men idag är jag gladgladglad. Nu ska jag bara hitta min mobil.

be safe


jag har typ vita bollar på kinderna som ser ut som myggbett HAHAH

Bara för att skriva av mig

2010 har hitills bestått av:
Sjukhus besök
rädsla
förlust av familjevän, hemskt
Jordbävning, vi vet fortfarande itne vilka som lever
knivhot
livrädnng
polisförhör.........


Ni ska ju föreställa mina bästa vänner, hur mycket av detta visste ni?
Vart fan försvinner ni när ni behövs, ni finns framför mina ögon dagligen men de går bara inte........ förlåt.



Nu vet ni


utegångsförbud

Hamnade på fix efter pluggeett. De är dyrt att dricka chai latte varje dag ):

Wihoo iag ska cassie ta med sin ****** hit. AMAJGAD. och sen har jag utegångsförbud efter klockan 18.00.............. kul

Bjuder......

Jävla vulkanhelvetepissskit.... Jag saknar Annaa!!!!!!11ett och jag vill inte att hon störtar på hemvägen hihi

Om 40 min sticker jag till skolan, soft schema idag. Bild, livskunskap, svenska. Sen ärde HELG. Älskar fredgar, och lördagar med iof.

Btw, jag bjuder på bilderna :D











hihi
HAHAHHA sista bilden, minns du johanna? HAHAHHAHAHA

Fredaag!!

Sitter och kollar på vakna med the voice, precis som jag gör varje morgon. Har gjort de i 1,5 år typ. Idag är det fredag, loove! Sen är de helg, sjukt najsit. Men har en hel del plugg, och de går inget vidare med "skapa många MVG" grejen. Menmen jag har junästa termin på mig. Fast jag fick veta hur jag låg på utvecklingssamtalet. Jag lågpå VG+/MVG- i alla ämnen så de är precis på gränsen...... frutom kemi är jag har typ ig nu. Och jag har MVG i hemkunskap????? Seriöst? Hur kan man få MVG när man håller på att elda upp hela skolan varje onsdag? Men jag ska inte klaga, nejnej.

på samtalet igår.
Pappa: jaa, fanny har ju så många kompisar och mobilen piper hela dagarna och kompisarna kommer alltid före skolan så det är inte särskillt långa stunder hon pluggar, men man vet ju att hon kan om hon vill.
Läraren: Men vad säger du om det här förslaget då, fanny: 2-3 kompisfria dagar i veckan  då du fokuserar på skolarbete till 100%
Jag: ..............*tyst*

Kommer aldrig att hända.


Varför är karmasladden helt booorta................


.-.-.-.-.-

orkade inte gåå utttt
hemmaa nu, snackar med emelie larsson hei


devarallt

Torsdag

Något cp ringde från medborgarplatsen......... fattade nada jag ska tydligen betala 3000 kr? wtf .........

Well. strax blire utveklingssamtal sen blire årets första grillning ute på något öde ställe vid vattnet.najsnajsnajs

ha en finfindag höhöhöhöhöhö






spöökeeen

Omg, går till Johanna nuu. Hon börjar dock om en kvart och jag börjar om 2 timmar men alla andra sover och jag måste ut nunununu. Fettläskig jag är ensam hemma sen stog jag i köket och såg badrumsdörren stängas. Asså den gled inte lite, dörren var helt öppen sen var den stängd helt. Sen 10 minuter senare ringde telefonen sen när jag skulle svara var de redan någon som svarat.
spöken eller vadd???++++

fifan vad läskigt måste ut NU..........

Kemi

Kemi är trist som fan. Punkt.
 

Tisdag

Tjäännare!! Dagen var skojig. Folk som snubblar ärför kul alltså.

Löste mysteriet med den konstiga killen med!! dumhets diplom borde jag få, de är inte lätt att vara blond med brunt hår.

Nu väntar de trista: plugg. Men innan det blir de ett träningspass.


Vet ni att jag älskar vår eller? Alla ärmycket snyggare på våren hehehe, seriöst. me like!!

juste, träna var de. BAJ

ps1: jag dör om jag inte får 5 boken i VA snart

ps2: Jag gillar inte dagisfröknar


i´m back

Back on track! Sjukt taggad nu alltså, gud vad mycket som kan hända under ett dygn.
MVG på svenska uppsatsen som jag trodde skulle gå helt åt helvete fick upp min motivation. Nu fan sak de skapas MVG här den sista tiden i skolan. Klart att jag klarar det. Galet taggad blev jag också när vi flyttade fram det hemska Kemi provet. Nu har jag fan chansen att höja mig. Pluggandet börjar redan ikväll, typ nu efter det härinlägget.
har lite andra uppsatser att börja på också......... Fan, jag ska klara skolan. Jag kommer att klara den.

Sen så ska "bortskämd unge" - stämpeln försvinna en gång för alla. Det jag redan har planerat (guldkort, busskort, 2 gbg resor, sundsvall.) för sommaren betalar mamma men efter det blir det barnbidraget varje månad. Kommer bli svårt att klara sig på 1000 kronor...... men de ska väl gå? Jag får sluta köpa böcker helt enkelt.. och äta ute.. och köpa kläder.. och gå på bio.. och bjuda mina vänner! mohahaha gillade ni de sista eller???

Och nu när det är fett najs väder ute kan jag börja springa/powerwalka........ vi får se hur det blir med springa hehehe måste bara få över musik på mobilen, de är fan omöjligt? jävla samsung i need help. Menmen, lotta kommer inte undan, jag vill fortsätta simma och hon får joina mig (:

Nu ska jag ta fram morgondagens outfit........ mycket viktigt. Sen ska jag packa skolväskan, annars glömmer jag något hemma. Kolla vilken duktig skolnörd jag har blivit sen igår. Och ända anledningen att jag har skrivit allt de här på bloggen nu är för att ni ska påmina mig när jag börjar gnälla igen ;) vilket kanske är redan imorgon?
Nejnej, de ska inte hända. Skolan är ju rolig! ehum.... eller inte





.

Kommer ju inte skriva något här nu i veckan ......... skola -.-
Kanske om jag får tid över någon dag men tror inte det.




Lika bra att satsa, ändå bara 2 månader kvar, sen loooov! sjukt najs


dagis<3

HAHAHAH jag dör. Hittade en grej jag och min fröken skrev när jag var liten.

"Jag heter Fanny Olivia Lagergren. Jag är 3 år. Jag bor nära vägen, nära dagis. Mamma heter Alexandra, pappa heter P.O också lagergren. När jag blir stor vill jag bli en fröken på dagis. Jag är duktig på att rita bollar. Jag har en ny cykel som är jätte lila. Min bästa mat heter makaroner. Jag är rädd för tigrar och lejon."


HAHAHAHHAHAHAHAH jag dör. 3 år på dagis. På baksidan står de att jag berättade för fröken vad hon skulle skriva.
Jag dog lite där. När kameran är laddad i veckan ska ni få se bilden också HAHAH

Last song

Jag måste se den filmen när den kommer !!! vilket är om knappt en månad.




ingen rubrik

Har suttit på Fix typ 2 timmar, man kan ju inte plugga bort en solig dag.....

Köpte en tröja i västermalmsgalerian men min kamera är död oc sladden är borta så inga bilder

bajj

Söndagsångest - plugg!!!

Godmorgon!!!!!!!!!! Jag har redan börjat plugga, duktig eller vadd? Fast det går inge vidare. Jag fattar inte ett skit menmen.
Jag ska fan ta tag i skolan på riktigt nu innan sommarlovet. Har hamnat långt efter, inte bra. Så mindre data och mera plugg (y

Mellan allt pluggande ska jag hinna med att ge anders stryk med eftersom att han har bombat min mobil hela natten........... hur orkar man

Och det gå inte att ladda upp bilder heller så ni får klara er utan de!


My Vampire Academy cast: Natalie Dashkov


JoJo som Natalie Dashkov?
Why not........
 



Jag sa ju att jag skulle skjuta upp allt skolarbete till sista dagen.

Tror ni att jag ens har öppnat mina böcker idag? såklart inte. -.- Imorgon måste jag verkligen, har ju inget val.
Nu blire film med granneeenn. granen HAHHA, nej okej, grannen är Bea..........
Det börjar med min favorit, The Notebook<3 bästhäst


VD

Jag ahr missat massa viktiga saker i VD så nu ska jag se om allt!! eller ja, inte allt. har fortfarandet inte sett mer än avsnitt 13........... fattar inte varför jag inte har fortsatt kolla de ärju bäst


Inspelningen av Bel Ami

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6928924.ab

kolllaa:D
Ren svenska, fifan vad duktig jag är

Rose Hathaway



Olivia Wilde som Rose...
Fett najs! Fast kanske behöver någon yngre..

de bästa dagarna under 2010

Viktiga datum under 2010:

23/24 April. Grönan öppnaaar, såklartmanskadit.
18 maj: 5 vampire academy boken kommer!!!
4 juni: jag åker till gbg :D
5 juni: Green day konsert med Emelie Larsson! taggaaad
9 juni:Skolavslutning!!! najsnajsnajs
18/19 juni: Åker till gbg igen!
20 Juni: Pier Pressure med halva JG!!!! 30STM!!!
30 Juni: ECLIPSE meed Emma och Alice!!!!!
21 Juli: Musemed Alice och Natta!!! (längtalängtalängta)
22/23 Juli: Sundsvall med Nattaa, en vecka hos anna engvall!!
18 augusti. skolstart, uhuhu blä
19 november: HARRYY POTTEEER med Lottaa Bennert !!
14 december: 6 vampire academy boken koommer!!
21 december: JULLOV

jag blickar långt framåt hehehehe



JG göör sommaren bäst hohohohoho


HAHAHAH minnen

Jag började städa rummet lite och då hittade jag en gammal skrivbok från 2008. HAHAHAH inte så himla gamal då men ändå. Hittade en "dikt" från när jag var på kollot.... Okej jag borde inte lägga ut den men jag måste HAHAHAHHA omg vad pinsamt.

"Här på kollot är allting bra
De kämpar och kämpar varje dag
Monita och Mikael ett vackert par
Fast Monita behöver en riktig karl
Wille står snopet och tittar på
Ingen vill ha honom ingen kan han få
Men Amie kan han ta, ja de kan han
Hon erbjuder honom sin vackra hand
Han tackar artigt nej, samtidigt som han ursäktar sig
Norajr och Bastian är jobbiga som fan
Skrika och gnälla är det ända dom kan
Men Emil och Nicke är värre dom
Tror att vanligt vatten är flaskor med room
Kristina och karin har alltid kul
Själv är jag avnundsjuk och jävligt sur
L är jobbig som bara den
Fiser och snarkar som äldre män
Maggan, Anna och Marie finns här
Ja alltid kommer de och stör
Peka och Janne snackar jämt
Men i hjärtat tror jag de skäms
För de är fula och knäppa båda två
Men nu vill jag inte skriva mer
Så nu måste jag gå."  


Asså HAHAHHAHAHA jag dör seriöst nu.
2008, bästa året <3

HAHAHAHAHHAHAHAHHA jag kan inte sluta skratta åt dikten, så sämst

Om jag hade pengar


Lissa Dragomir

Idag ska jag fan ta tag i kemin och göra klart skiten. Jag har tjatat om den hela veckan och jag har knappt börjat. uhu.

Just nu sitter jag och funderar över om Taylor Momsen skulle passa som Lissa Dragomir..


varför inte?

Sönderspelad

Dagens låt:



Alla minnen som finns med den här låten, så många.
Green day live om mindre än 2 månader. Fett najs!

Dålig stil

Alltså, inte nog med att de ändrat det jag har skrivit till något sämre men satt dit mitt namn som om de är jag som skrivit det. Dom har även snott de jag skrivit och satt sitt eget namn under. Och de har inte skrivit mitt namn på spalter fast att de är jag som har gjort dom och att de alltid sätter namn när de själva gör dom.......

så sjukt dålig stil ._.


Kom nyss hem från ett barnkalas hos syster iallafall. Fick en försenad födelsedagspresent! de muntrade upp mitt dåliga humör iallafall.

Btw

Ni köper väl Aftonbladet Klick! idag?? jag har inte sett tidningen än men jag har gjort ett eget uppslag om Patten på Jorden runt sidorna!!! Tänk att jag vet hur man vänder en bild i ps, fett bra för att vara jag!

KÖPKÖPKÖP, den är ändå nästan gratis

kejwavb mospx

seriöst??? MAN KAN fAN INTE BORRA SÅ HÄR TIDIGT, omg dampdampdamp.


Sanya


1 månad sedan! fan vad fort det går;o


The perfect Christian Ozera


Seriöst? De här är verkligen Christian Ozeraför mig! Han skulle passa så bra i den rollen.

Vampire Academy är helt klart bättre än Twilight!

Rubriker..

Satt på McDonalds i typ 3 timmar med Amanda och Jonna!!! Nu ska jag vara duktig och plugga, hehehehe jag kommer antagligen inte ens öppna böckerna, jävla kemi. De som gör mig surast är att MVG frågan är ganska lätt för att vara MVG men G frågorna är cp, och utan g får man knappast mvg.......
Hemskt att börja skolan igen nästa vecka efter att man endast varit där i 5 dagar sedan 26 februari.
Nog om skolan, jag tror att jag ska gå till daglivs och hämta ut mitt paket istället.


Jag bjuder på den här snygga bilden :D


Torsdag

Vaken!! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, plugga kemi eller träffa Amanda? hmm........... svårt val, kemi som är så kul!
Jag ska kanske tvinga med henne till musikbiblioteket där nära vasaparken. Har aldrig varit där förut men de har bra noter har jag hört.

Jordgubbaar<3 Finns inget godare :D


Inköpt

Hittade inte så mycket idag, ändå försvann pengarna.


Muse skivor!
 
Kjol, snyygg


Tröja, som är ganska så trist, men bra att ha (:


Jordgubbar!

Att vakna tidigt är ju alltid bra. Fast att bli väckt av borrmaskiner är inte så kul.... Får man verkligen borra klockan 7 på morgonen under MITT LOV?!?!?

Och idag är solen borta, uschuschusch jag blir inte förvånad om det är snöstorm ute.
Nu blir det jordgubbar till frukost!!


Samtidigt som jag ser på DH..

Träffade Johanna på fix idag, mitt nya ställe de!!

Sommarplanerna blir bara bättre och bättre för varje dag, längtar sönder.


Imorgon ska jag träffa Jasmine! länge sedan sist, de blir najsit de.
Och jag ska äntligen få slösa pengar!!

DH<3


6 April

sitter och snackar med Emelie............. fast jag borde plugga.

Snön är borta!!!! fett najs

sommar'2010

Inget får förstöra den här sommaren :D Den kommer bli bäst<33

Farsan

Hemma! Idag så åkte jag in till stan och träffade Alice och Emma, och de var ingen snö alls där :D:D:D.. Iallafall kom jag på NU att vi inte gick in i en enda affär? Shiiet, jag måste köpa nytt. Och sen när jag tog ut pengar så fanns de 800 kr mer än vad jag trodde, blev ju ganska så glad då hehe. Fast de var min mamma som hade satt in dom fick jag veta nu x).
Vi gick på bio iallafall och såg Farsan. Den har ju funnits as länge så hade ju varit kul att se någon nyare men vi har snackat om att se Farsan as länge så de var ju bra att de blev  gjort. Blev lite besviken på den, filmen var ju as rolig men jag hade hoppats på att den skulle vara lika bra som Jalla Jalla.
Well, nu ska jag fortsäta med Gossip Girl. Jag är fast!.


11.11

emelie vet tydligen hur man gör mig på dåligt humör. Dumma snö. Och emelie om din kommentar du skickade nyss angående muse var seriös så är du ju dummare än vad jag trodde :D


De är april och snöstorm

Igår när jag och Lotta gick från eriksdalsbadet så sa jag "fan vad skönt att det är vår." Idag när jag blev väckt så kunde jag inte ligga kvar i sängen, jag avr ju tvungen att gå upp och kolla om de där vita verkligen var snö. Fifan, typ snöstorm ju. Vad hände med 15+ och sol?

Nu tittar jag iallafall på Gossip Girl. Fick ju säsong 2 för typ ett halvår sedan och säsong 1 i julklapp. har inte orkat kolla alls men nu så. Har aldrig sett ett enda avsnitt förut heller. Men de här var ju ganska bra :D


LOV

Jag älskar lov :)))) Tror at jag är helt ensam om de också.


Muse :D

HAHAHHA så kul :')



Kolla in trummisen skillz !!!

update

Simmning på eriksdal, sen när mötte jag johanna på fix :) de avr de jag hade glömt bort......... Menmen nu har vi haft påskfirande igen och de är sjukt härligt att helgen ätligen är över!! Måste vara första gången jag har längtat till en måndag.

Segt att blåggaaa idag, så tyvärr hehehe ni får klara er utan roliga inlägg. Hur ska ni klara er?

Träna !

Godmorgonnnn!!!! Ska snart till eriksdalsbadet för att simma med låttaa om hon nu svarar på sms snart. sen vet jag inte vad som händer. Alltså, de är något, jag vet att jag har planerat något, men VAD??? Dumma minne.

Jag tror jag ska flytta in i sf-bokhandeln!! Men jag måste sluta köpa bäcker och återgå till det normala: KÖPA KLÄDER!  Har inte shoppat på as länge, böcker är ju lika dyrt som kläder.. nästan.

Wiie lottaa har vaknat.

Baj!!!!

Sommar!

Ska upp redan klockan 8 imorgon, eller kanske halv 9. Problemet är att jag inte har någon väckaklocka. Får se hur det går ..


Sommar 09 <3 Gröna lund såklart HAHA


Kollaa vad kort hår jag har!!! de kanske växer lite  ändå, fast fortfarande för segt.


Pååskafton!!

Påsk!! Goodis  och släkt och ägg. Kul, verkligen! Sitta med folk och vara glad när man egentligen bara vill skrika och klaga över dom. Är så sjukt besviken, jag trodde mer, fyfan..

Men nej, nu har jag gjort tillräckligt många klago inlägg här.

Imorse vaknade jag vid 12 och fixade mig. Fick världens gulligaste "sms serie" av tjejerna, så jävla underbara. Sen åkte vi hem till brorsan, nattaa fick underhålla mig där, så segt . Nu ärvi hemma och nu ska det firas påsk här. Jag tror inte de är måga som firaar lika mycke som vi? liksom påskafton är ju lika självklart som julafton.
fast jag säger till alla att vi inte firar alls heheh :) ingen aning om varför jag gör det.



jag har inte tagit med kameran ut på hela veckan, kanske dags att göra de igen

Nightlight

Köpte nightlight idag! Amanda köpte den också, om ni undrar. ska läsa den nu :D

lite dåligt samvete för att jag har skrattat bort hela kvällen när allt de här har hänt. Men nu ska man inte tjata om de.

Nee nu ska jag läsa om Edwart Mullen och Belle Goose, hihi






Seen har jag vart en super bäst och beställt muse biljett till natta :D:D 110 dagar <3


17.47

Du var för ung, du hade för mycket kvar.
Du kommer aldrig att bli glömd, aldrig.
R.I.P

-

Jag orkar fan inte med det här längre. Allting sen 2010 började har bara gått åt helvete. Nyårsafton var början, det där stämmer fan, de som folk säger. Att så du har de på Nyårsafton, så kommer resten av året bli. Jag är så jävla trött på att vara den som ska förlåta. Nu skiter jag i påsken.


LååångFredag

Vad i helvete gör jag uppe så här tidigt? Jo, de är en bra fråga de. Drömmde helt sjuka drömmar inatt också, Bland annat en hemskt dröm om simon HAHAHA rätt åt honom..
Idag börjar påskfirandet hemma hos oss, och jag är redan trött på det. Påskmaten är som julmaten och den mår man bara illa av. Godis i hela lägenheten gör att man äter FAST att man inte är sugen = mera illamående. Gula kycklingar står överallt hemma hoss oss och dom är sjukt läskiga. Speciellt på natten, deras ögon lyser.
Men det finns ju fördelar medpåsk med, speciellt LOVET :D
Sjukt najs!

Jag hinenr inte gå ut något idag, eller liksom, vad ska jag göra ute klockan 10 på en fredag när alla sover? Ska läsa "Vampyrens Märke" (del 1 i House of night serien). Boken har funnits hemma hos oss 1hel månad. Dags att läsa ut den. Varför har jag blivit besatt av vampyr böcker? Ännu en bra fråga.


Hur svårt kan det vara att vara seriös på bild?



Vampire Diaries

Nytt avsnitt snart :D Eller "nytt", har ju redan sett de.

Älskar den serien, böckerna är dock helt cp, tyckte de var bra frut men då hade jag bara läst ett kapitel HAHA.

FYYFAN FÖR SIMON.......... OMG HAN SKRÄMDE LIVET UR MIG MED SITT JÄVLA APRILSKÄMT. FANFANFAN 3 ÅRET GILLT, CP!!!!!!!!!!!! omg måste lugna mig. Lilla gubben: NÄSTA ÅR, NÄSTA ÅR SÄGER JAG BARA. DU KOMMER NGRA DIG :D:D

Hjälp..

21 Juli, ni anar inte hur mycket jag längtar.

Nu kan man rösta på Muse hemsida om vilka låtar man vill höra. Min absoluta favorit låt är MK Ultra, och den spelas nästan aldrig live. Ni är världsbäst om ni klickar er in här eller på www.muse.mu och väljer MK Ultra + 2 andra random låtar,,, då kanske jag får höra låten irl :D. När ni gått in på länken kan ni välja 21.07 Zinkendamms IP...

111 dagar kvar<3



Min muse biljett :D


Adele sjunger!!!!

Kollaa vad duktig Adele var på deras show :D........... Jag ville också se de ;o



Adele står till vänster :D Visst blir man förvånad över låtvalet

Siista prao dagen.......

Sista prao dagen ): inte roligt alls. Kommer fan sakna min prao plats sjukt mycket hahah hur kul som helst där. Jag har längtat till nästa dag varje gång jag gått hem och min stora dröm har alltid vart att bli journalist. Sen fanns det ju såklart mindre roliga saker där men man kan ju inte ha roligt jämt. Idag var det ju också 1 april HAHAHAH jag fick till en riktig bra grej !! Fyfan vad jag garvade HAHAHAH. Sen blev jag lurad själv också ett x antal gånger, inte lika roligt hehe. 
Sen på Lunchen var det påskmat. Alltså, jag visste inte att de fanns påskmat?? Förutom ägg då. 
Juste, jag fick ett stort jobb idag också och de var skit nöjda efter haha :D Blev ganska nöjd själv också.
Och idag var det en ny tjej där. Jag kände igen henne fast kan inte minnas vart jag har set henne? tror nästan att jag ska maila henne.

Fick lite små saker som tack för att jag har jobbat gratis för dem i 2 veckor heheh. Bland annat bio biljetter, tummen upp för de  !



Ni glömmer väl inte att köpa Klick idag vaa? mycket bra nummer !

RSS 2.0