Sista skolveckan

Skrev nyss världens längsta inlägg som jag raderade HAHA.

MVG i hemkunskap!!!!!!!!! Jag undrar hur min lärare tänkte. Jag och mat lagning hör inte ihop.


Det jag ska hinna ikväll:
*köpa busskort
*köpa jordgubbar (mouhahah)
*Svara på massa mail angående jobb, återbetalning av muse, köandet på onsdag och lite annat. SHIEEET jag som aldrig har mailat typ. Nu har jag massor att svara på.
*Göra en slöjdrapport
*Plugga till ett prov imorgon
*ringa några olika person
*SOVA, var uppe till halv 4 inatt. Börjar bli trött alltså

Men Vafan, de är sista veckan nu ju. Kommer inte bli mycket sömn med tanke på att jag ska köa och att jag ska till göteborg på fredag men om 2 veckor den här tiden har jag sommarlov<3 Helt underbart najsit


ESC

Fett trist väder ute ):

Menmen. Ska typ duscha och fixa rummet nu under eftermiddagen. Sen senare ska jag möta tjejerna......... vi ska antagligen se ESC som ingen vill se egentligen men jag vill eftersom att jag gör de varje år. Och alla är ju så snälla så de kommer kolla om jag vill det.
Mohaha, nee men vi ska nog hyra några filmer. Sverige är ju inte ens med så inte så de är ju inget att se.
Jag visste att Anna inte skulle komma långt, Uschusch.

Kommer att hålla ett par extra tummar för Safura ikväll:D hennes låt är typ den enda låten någonsin jag har lärt mig texten på utan att ha text framför mig från början. Låten är inte så bra första gången man hör den men sedan så blir den bättre.
Hon som sjunger är även grymt rolig glad irl, efter att jag och min handledare hade intervjuat henne för Klick! så snackade vi om twilight i typ 20 minuter. Eller jaa, jag snackade med hennes tolk.



Intervjun finns föresten i helgens Aftonbladet Klick!

Lördag

Chaaaaachaaaa.

Nu är hjälper bea mig att baka snoddas eftersom att det är morsdag imorgon tror jag? Fast jag bakar dee egentligen för att mamma kommer hem från kina då och det är hennes favoriter så. Ska städa hela lägenheen också. ehhhhhh, märks det att de är något jag vill ha eller??

Ska till press stop sen och få med några tidningar jag vill ha. Bea flyttar snart ju, ska kanske hjälpa henne att packa, snyfttt.

Föresten, om en vecka är det Green Day!! Fatta hur bäst det blir, en vecka kvaaaaaaaaaar

woopsie, nu piper ugnen, vi hörs!!

Fredag

Shuu, har inte skrivt sen måndags menmen har haft fullt upp

Tisdag: Träffade natta på stan, åkte till hennes vandrar hem och där fick jag höra årets hemskaste nyhet.Muse konsert är inställd, fyfan vad de suger. Deppar fortfarande för det.

Onsdag: minns inte exakt bara att vi hade någon grej med klassen i kronis som var seg. vatten med karamellfärg är inget för mig kan jag säga.

torsdag: massa massa plugg. Fick även veta en rolig nyhet och nu har jag lite beslutsångest här. Pier pressure eller stockholm ??? Eftersom att PP är betalt blir det nog de men fyfan vad det suger att tacka nej till den här möjligheten. hata

Fredag: skoooola, bl.a. svenska redovisning som gick bra. Ska ut och chilla i solen nu. Nästa vecka väntar 1 inlämning och 2 prov innan betygen sätts. Det är alltså vad min helg kommer gå till.

Måndag

Ny vecka!!! Vilket också betyder att jag nu kan säga att "nästa vecka åker jag till göteborg." Inte långt kvar nu Emelie :D Längtar som fan till Green Day.

Ska hem till jojo och hämta mina saker som jag har glömt där och efter det ska jag vara barnvakt. 300 kronor är ju bättre än inget alls.


I det här hemska vattnet "badade" vi i lördags. Ser ni hur kallt det är eller??

Jag håller alltid mina löften!

Okej. Jag har just lovat Linnea att det aldrig mer ska komma några fel när jag skriver här. Får se hur länge det håller. Det kanske blir mitt första löfte någonsin som jag bryter. ^_^

Kom just på att jag har missat gossip girl....... Synd för mig. Nu måste jag plugga musik eftersom att de är prov imorgon. Kommer nog inte ta så lång tid eftersom att provet handlar om Piano, lätt.

Ojoj, redan massa fel, tyvärr Linnea

Klänning från Nelly

Embroidery Halter Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM
Ska beställa den här klänningen från Nelly nu!
Sjukt fin :D


Eclipse

Heron City har fått upp en stor fet Eclipse affisch :D Tyckte att jag kunde fota den, eftersom att det inte finns några stora i sverige.






Hoppa!

Igår skulle Nea fota när jag hoppade eftersom att hon är kamera rädd själv, eh ja. Misslyckade bilder avavava
BTW: jag tänkte inte ens lägga upp bilderna, eftersom att jag har världens fulaste klänning på mig HAHA. Men skisamma, jag var ju på landet fan, skulle aldrig använda den här i stockholm



Okej, jag skulle precis landa när jag såg en spindel, inte kul



eh, resten av bilderna är för cp för at lägga upp.


Jätte fin klänning, jag vet!!



Och så var sommaren borta

Hemma, sommaren är borta. Fet trist.

Graaaaaaaaaaaattis natta, ida, filip och alla andra 3000 miljoner människor som fyller år idag.

Skaa plugga med Green Day musik på nu. bajjj


Rix Fm

Goood morgon!  Igår bytte jag om och åkte till grönan med Alice. Fast jag tröttnade rätt snabbt.. innan sommaren är slut ska Alice ha åkt uppskjutet, mitt mål fan. Iallafall så fick jag veta där att de var rix fm festival i kungsan och ingen har sagt något om det på hela veckan? Fett konstigt att ingen skulle dit haha. Träffade alice kompisar där. Såg inte en enda människa jag kände eller ens kände igen.
Det var ganska seg musik där också, The Voice är ju sjukt mycket bättre. Några som var där var iallafall Erik Hassle, Eric saade, Amy Mcdonald och andra tristare människor. Glömde såklart kameran hemma HAHA

Idag ska vi till landet. Kommer bli segt men jag tor att Linneas familj också ska dit, hoppas på det. Ska sätta upp stutsmattan och schteeeka i solen.

Ska messa Linnea nu, kommer hon blir det ett årets första dop.

Fredag

 Är sjukt besviken på mig själv just nu, = dåligt humör. Dålig uppdatering här och det kommer de att vara tills att sommarlovet är här.

Nu ska jag fortsätta att sura, ikväll blir det grönan.


Så här ser jag ut idag, föööör varmt med koftan. Ingen bild på mitt fejs eftersom att kinderna är helt uppsvullna efter miljoner tårar. Yeye, jag tar med mig kameran idag tror jag, inte för att jag komemr fota, menmen.

Välkommen sommaar

Skolan är över för idag! Började med matteprov, och provet gick helt åt helvete men nu är det försent att göra något. Lite surt är det. Sen hade vi hemkunskap, mådde sjukt illa efter.... aldrig med äta där.

Nu ska jag och Bea ut i solen en stund innan den går ner, älskade sommar, vi har väntat på dig. Bara för att jag skrev de nu kommer det väl att regna imorgon MEN de gör inget för imorgon är det veckans segaste dag. Måste plugga spanska och fysik och engelska ikväll. TRIST.

Ska hämta ut ett paket på posten också, och paketet innehåller mina böcker från CDON.
Ses ikväll!

Marabou Polka

Maamma hade köpt choklad till mig, fast den var äcklig ehehe. Usch, ett tips är att inte smaka den chokladen, fifan vad äcklig


Neeej tack, inte god ^_^

Måndag

Nämen titta, jag bloggar igen, dock under tvång hihi. Ska plugga lite nu, kul eheh, eller något. Skolan var najsig. Förutom svenskan, vi ska börja med någon ny grj att vi ska redovisa varje fredag i 8 minuter?? de betyder att jag har 3 redovsiningar på 8 minuter framför mig, kuuul! Det var underbart väder ute idag, varmt, sol, sommar<3 Efter skolan gick jag med koko och bängbäng (Mouhahaha erat fel förfan) till rålis, helt fullt var det där men vi la oss iallafall i gräset med våra jordgubbar, me like!

Nu ska jag inte alls plugga som jag skrev nyss. Har hittat avsnitt 16 av vd!! hoppade över de för att de inte fanns men nu så.
Ska nog försöka plugga efter ändå, bara 4 dagar kvar av helvetesveckan. De är under den här veckan allting sker



Jag blev nästan inkuffad i vattnet, bläsh


Listan blir mindre och mindre

Ännu en sak mindre att göra! Har kommit på mitt svenska arbete nu, yeeeeey. Ska skriva en berättelse då om vampyrer HAHA, typ där alla vampyrer från oliaks serier möst.
Alltså Vampire diaries, twilight och kanske de andra med.

Borde sova nu. Ska somna med green day i öronen! godnatt vänner, Ni har varit dåliga på att smsa idag, vem har dött?
Nee okej men 15 sms på en hel jävla dag är inte normalt. koooooooooonnnnssstigt

En sak mindre att göra

Okej, jag skulle inte blogga, men nu är det så att jag jobbade jävligt mycket snabbare än jag trodde. Sjukt jävla skönt att ha uppsatsen om " Rsebyrån Gröna Resan" klar. Jag är dock lite osäker på vad betyget blir och ja, jag har MVG i geografi för tillfället så det blir nog nervöst att lämna in det här arbetet.

Men nu skiter jag i skolan, vad har annars hänt i helgen? Igår när jag skulle plugga var det världens finaste väder ute, och då kan man ju inte sitta inne och plugga, de går bara inte. Så jag och Alice åkte till grönan, felfel dag kan man säga. För det första var det säsongspremiär för sommarkrysset, sedan var det E.M.D som skulle vara programledare och Eric Saade var gäst. Det positiva var då att alla försvann när sommarkrysset började.
Eh, tips till mig själv, åk inte till grönan under sommarkryssets start nästa år!.

Well, nu ska man inte klaga så mycket, En uppsats - och en sak mindre att göra. Det känns bra, sjukt underbart bra att jag är klar med den.
Nu återstår bara en Prao-uppsats och matte prov. Sen är veckans jobbiga saker över. Bli nog ingen mer uppdatering förän de är klart, alltså på onsdag. Men man vet ju aldrig

 
Eftersom att slusatsen är 3 sidor så är hela uppsatsen totalt 7 sidor, usch, de var inte kul.

House of night ska bli film !!!!

Jag har just förstått att house of night ska bli film!!! Jag fattade inte att de var sant när jag läste de för ett par veckor sedan men enligt emelie så stämmer det.

Kommer bli helt bäst men jag hoppas verkligen att rätt personer får rollerna. Jag vill inte bli besviken på Erik Night.

Nu är det bara Vampire Academy kvaar, den bästa av de bästa.

Ska se Ett par avsnitt av Ugly Betty nu, ringa Bea och sen sova. Kommer föresten inte att blogga förän onsdag igen. Just so you know.

Hörs på mobilen!!

The last song

Sjukt bra film!! Men inte lika bra som a walk to remember haha. FAst fortfarande sjukt bra. Alla runt mig började gråta typ efter halva filmen och jag satt typ och tänkte att "första filmen någonsin som alla utom jag tycker är sorlig, grattis!" men sen i slutet så började jag också grina HAHA, men filmen var sjuk bra iallafall. Inte så konstigt iof, föfattaren är bäst

Lite spoiler om någon inte har sett de andra filmerna baserade på Nicholas Sparks böcker men är de inte lite konstigt att de nästan alltid är någon som har cancer?? Jag kommer iallafall att räkna med det nästa gång jag ser en film av honom.


Sista avsnittet

Såg just sista avsnitet av vampire diaries. hur ska jag kunna vänta i 4 månaderpå nästa avsnitt??

neeeej, nu har jag gått upp för tidigt. Ska nog sova en timme till. Godnatt igen då


Hur ska jag överleva sommaren utan vd?

Ångest, har massor att göra tills måndag.

Var på bio som sagt, kan berätta imorgon eller något om kvällen. Har just sett Avsnitt 21 av Vampire Diaries. Säsongsavslutningen kommer inatt............ kaninteväntalängre

Ska nog sova nu. Det är farligt att vända på dygnet under ett så kort lov som de här.


Godnatt

Nu blir det bio!

Bio!! Vet inte vad vi ska se men de har tydligen bokat biljetter till något så de blir säkert bra. ska äta sushi mouhahahah.

Ses sen :D


-


svennarr alltså, dummaaa

Torsdag!

Goodmorgon! Vaknade klockan 7 utav att jag hade sjukt ont i magen.. Men somnade om efter att jag knarkat alvedon och nu är jag vaken igen!

Mår mycket bättre idag, tack ida, du är bäst.

Nu ska jag fixa frukost till mig, tror att det blir yoghurt med hallon, Första gången iår som jag äter yoghurt då, jag har levt på avocado mackor sedan januari.

Ikväll blir det bio om jag orkar. Har sjukt ont igen..... bajs

Jag är fortfarande kär i a walk to remember filmen, varför såg jag den inte tidigare.


Nämen bea, vad har du gjort

Bara nästan lika bra

A walk to remember var underbart bra. Bättre än the notebook nästan, bara nästan.

Ska ut en stund, måste tänka. Ses


A walk to remember

Nu blir det film med folk! Fast alla har redan sett den så de kommer väl berätta allt innan de händer.... jaaa, så roliga är dom.


Det finns inga spöken

Loooovvvvvv!!!! woopie, fast det är ju bara 2 dagar men ändå. Idag har jag inte gjort ett skit i skolan. bara chillatt hhehe.

Det hände en fett konstig sak också hahahah. Igår när jag var i datasalen skulle jag gå och skriva upp mig på en data. Jag tog datan innan jag skrev upp mig så att den skulle finans kvar, jag la mina böcker plus penna och sudd på stolen. Sen när jag hade skrivit upp mig låg pennan nte kvar så jag trodde att någon hade baxat den och sket i det. Sen idag när jag också hade varit i datasalen var jag påväg där ifrån. Då märkte jag att jag hade två pennor i handen och jag är helt säker på att jag bara tog med en ner eftersom att 2 personer frågade om jag kunde låna ut en penna, de kunde jag ju inte när jag bara hade en. Och jag hade då pennan som någon tog igår i handen, de var samma eftersom att den ser lite speciell ut. HAHA hur fan kunde fick jag den i handen? jag satt inte ens på samma ställe som igår.
Det måste ha varit ett spöke som gav mig pennan. Eller juste, jag tror ju inte på spöken.




Soliga stockholm! Sommar är bäst

Desperate Housewives

DH nu, me like!


Ett fint litet konstverk

Hemma! Solen skinner, hihi<3 Eller, den sken, nu är den påväg ner. Gick längst vattned med Hannisen, mys! Dock alldeles för kallt för maj men vi är ju i sverige så de får man räkna med. Jag hade kameran i fickan så Hanna föreslog att jag skulle ta en bild på vattnet då. Jag har aldrig fotat annat än människor förut, tycker bilder på blommor ser sjukt löjligt ut haha. Men jag tog iallafall en bild på vattnet. Och innan jag klickade på "tag bild" såg vattnet fint ut. Sen när jag hade tagit bilden kollade vi såklart, och så här blev de HAHA:


Fint! De måste ha varit skuggor eller något? hur fan lyckas jag. Men så fult blev de ju inte, jag tycker att de blev ett fint litet konstverk hihi. *hosthost*

...........Påmin mig om att jag aldrig ska hålla i en kamera igen...........

Wake me up when september ends

Fick pianonoterna jag ville ha! Alice P undrade ju förut vad jag ville spela och hon hade lite Green day!! Inte så jätte mycket kanske, men hon hade den låten jag helst ville ha.

"Wake me up when september ends" måste vara deras finaste låt. Jag älskar den.




Och det allra bästa med låten är att den är så sjukt lätt också.

Hadenog kunnat googla fram noterna annars, menmen, nu har jag dom!
Tänk att höra den live.
Nej okej, nu ska jag ut som sagt. Jag vill hinna hem till "Desperate Housewives.

Jag måste vara sjukt smart!

Shuuoooo. Nu är det strax middag och efter det ska jag förmodligen gå ut en stund. Solen skiner, fett najs. Det kommer förmodligen inte bli så mycket plugg heller. Hur svårt kan de vara att öppna böckerna liksom?? Jag undrar hur jag kan få mina betyg när jag aldrig pluggar. Jag säger bara att jag ska göra det men de blir aldrig gjort. Jag måste vara sjukt smart alltså, eftersom att jag får minst vg på allt!! Okej, den teorin kan inte stämma, alla undrar varförjag inte föddes som blondin.


Jag hade ju passat så sjukt bra i blont hår, kanske dags att färga?
huhu, kommer aldrig hända.

Skolavslutningsklänning?

Jag har kommit på att jag inte har råd att köpa ny klänning till skolavslutningen eftersom att jag redan gjort av med hur mycket som helst. så jag får ta någon av mina 40 miljoner andra som bara hänger.




Kanske den här! Fast jag vet inte riktigt om jag gilalr den.

Well, de är ju trots allt en månad kvar så jag har ju ett tag på mig. Sommaren kommer bli bäst! Kanske åker till Ida med de andra när deras festival är där :D hoppas vi är hemma då bara!


11 maj

Tittar som vanligt på vakna med the voice. Funderar på att stanna hemma idag eftersom att jag mår sjukt illa. Men det känns lite onödigt eftersom att dagen ändå kommer vara sjukt chill. Plus har jag inte tid att missa fler mandarinlektioner, fint namn btw, eftersom att jag har proooooooov typ nästa vecka. en miljon tecken ska läras in. yeeh

Idag slutar jag två. Då har jag rast på 1 och en haltimme och då ska jag antagligen träffa en person och snackka, får se om jag orkar det. Känns sjukt onödigt att lösa något man inte vill lösa.
Sen ska jag hämta nya noter hos min piano lärare :D Hon ska ta med en mapp med Green Day låtar. Najs
hemma vid 18.00 och då måste jag verkligen plugga, uuggg vad trist

Dags att tagga inför miljödagen då !

Mitt huvud sprängs snart, plus att jag mår illa. Yey

Åkte och tränade med lotta efter skolan som sagt.. eller ja, tränade = satt i bubbelpoolen HAHA

Dagens roligaste var nyss när Josse trodde att jag och Emelie skulle tagga inför en miljödag (grön dag) HAHAHAHA jag och miljö, nono

Nu blir det några avsnitt av gossip girl istället för plugg. Fett najs!

smsaaa<33

Måndag!

asså jag har inte sovit på hela natten, de satt en stor sak i taket och jag vågade inte röra den hahaha jag tror de var en spindel eller något. euw. Eller jo, jag sov en timme kanske, i soffan hahah.

kollar just nu på vakna med the voice. Sjukt skön vecka eftersom att de är ledigt torsdag och fredag!11 Gilla






Jag har fått cp lockar i håret, inte mina vanliga de här ser ut som att de är gjorda inför en fest eller något. Uschusch de ska bort nu.

Börjar klockan 9, 20 minuter senare än vanligt, alltid något


Sova zz

Ska sova, snart, om en timme kanske.
Skola imorgon, fett segt. Efter skolan ska jag åka och simma med lotta, Äntligen!!! Hon har inte velat på länge och ingen annan heller men nu så!!

Föresten, ida la upplite bilder från paramore förra året. Bl.a världens fulaste bild menmen kolla den hära bilden:



Jag tror de där långa huvudet framför var snubben som armbågade mig fett hårt så att jag hade feta blåmärken fett länge efter HAHA.
han började med att stampa på mina fötter, och då fick jag ryck och slog honom ashårt i ryggen och blev som sagt armbågad.......

De kanske inte ens är han HAHA, nästa gång när vi ser paramore har jag hört mer en en låt! fett najs


Inte långt kvar

HAHAHA fin video annars! ehm.. eller något

Dagens mest underhållande citat:

- Jag ska dutta dig!

- Duck u, duckduckduck

- En korp är väl en giftig orm va? eller? eller juste, de är ju en sån där fågel i barnböckerna som inte finns på riktigt.

Mouhahahahhahaha bääst ju

Inköpt!

Söndag, ingen sol, bubu ):
De blev frukost på Muffin Bakery med Biggad (hehehe okej då, jag ska inte säga de fina smeknamnet mer!), Några avsnitt av Vampire diaries, pluggg, 2 timmar till att välja vad som skulle beställas från CDON, någon kinesisk konsert och nu sitter jag här och lyssnar på Green Day.

Ikväll behöver jag inte plugga något alls eftersom att elevensval veckan väntar och då kan jag göra allt då. Fett najs!

Det jag beställde från CDON:

89 kr


79 kr


79 kr


79 kr


109 kr


79 kr


49 kr


Och sen något mer som jag har glömt för tillfället!

Lördag

Spirit bound var bäst.. tills att slutet kom. fifan.Nästa bok kommer i december, gaaah vem orkar vänta.

Jag har äntligen hittat kamera sladden så nuu när jag kan ta bilder kanske de blir mer update, mouhahahah. Ikväll har jag och Biggad (HAHAHA finaste smeknamnet juuu, elelr vad tycker du bea??) rensat världen på roliga historier. HAHAHAHA bellman<3

Neeeej men jag funderar faktiskt på att sova, jag har tydligen feber. Helt onödigt egentligen. Man känner sig inte alls sjuk ändå så är man det.

Och jag har ju sagt tidigare att jag ska spara på mina pengar.... de går så där kan jag säga. Jag får helt enkelt sluta skaffa böcker och köpakläder för pengarna igen, såsom det var förut!

Eller jo, de jag ska köpa snart:
-Tempted
-Lila converse
-Vit klänning
-Hush, Hush
- strumpbyxor (!! Viktigast, jag har inga hela kvar huhuh ska nog köpa 10 par på en gång så har jag dom hemma.)
-
sen är jag helt pank tills att juni kommer.

Och juni blir en sjuuuuukt dyr månad.

Okej, nu ska jag ladda min kamera så att den funkar imorgon.

Därför jag inte har tid att bloggaa - spirit bound

Idag gick jag in på sfbokhandeln och kollade Vampire Academy böckerna och av en slump såg jag då att "spirit bound" skulle finnas inne. Jag vågade inte tro på det eftersom att den först ska komma den 18 maj men jag åka dit ändå direkt. Och den fanns!!! Har väntat sjukt länge på den ju och nu kan jag äntligen läsa hih. Jag har inte kunnat böja läsa än men nu ska de läsas! Eller så börjar jag imorgon men då har säkert Lotta redan läst ut den. Hon kan ju tacka proffset för att hon fick veta att boken fanns (:


Fett bra kvalite på bilderna juuuu

Huhuh nämen så här ser boken ut iallafall:











JAG ÄR KLAR

Min novell är klar. Så jävla underbart. Den ska in imorgon och den är grymt trist men skit samma. Jag har en novell och en svenska lärare som gillar mig, så de funkar nog HAHA.

Detta är verkligen min dag! Underbart kul, framför allt efter skoltid, Potäter potäter bea!! HAHA jag dör.
Yeye, skolan var också okej, alla förhör gick bra fast att jag inte pluggat alls.
Och tittade på vd nyss, bäästa avsnittet. Team Damon hihi.

Nä nu ska jag höja volymen på spotify och läsa House of night!
Puusss<3

I helgen ska jag fan hitta kameran. Måste!



Mouhahah skojjaade bara, team stefan ofc

Pluggaaa

Sjukt med läxor, fett segt........ fysik,spanska,engelska,svenska. blä.
Har kärat ner mig i Ignorance -  Acoustic version........ en är bästbästbäst


Dagens låt


Onsdag!

Sovmorgon! Me like.....
Novellen blev klar igår!! fast jag måste fixa stycken och sådant så de är tur att jag har 2 dagar kvar. Idag ska jag bara träffa Bea, sen måste jag hem och plugga. snart sommarlov, snart!!

En månad kvar till green day !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asuuuuuuuuuuuuuuuum

Tisdag

Hellue. Natta tyckte inte jag har blggat på länge, fast att jag bloggar hela tiden.

Nu blir det dusch och sedan ska jag skriva klart min novell. Den ska bli klar idag, oavsett om jag måste sitta uppe halva natten. Och emelie den sportfånen har köpt MIN bok. bajs..

Ikväll är de DH, me like ! Fast jag kommer ju missa det så..... jag sa nog leta fram kamera sladden istället så Bajj

 
Jordgubbar <33

Biljetterna är bokade!

Har precis bokat tåg biljetter till göteborg den 17-21 Juni. Pier Pressure den 20. Kommer bli så najs det. Sitter här med mina läxor och lyssnar på paramore. De ska bli sjukt kul att se dom en gång till när man den här gången faktiskt har hört alla låtar innan. Jag går endast på PP för 30stm och Paramore.

Alltså jag kan inte lära mig låttexter, de går inte? Jag försöker men de går bara inte........Bara om man lägger ner sjukt många timmar. Och jag har inte så många timmar huhu.

Yeye. Imorgon är det skola och jag liger efter med massa läxor så när jag kommer hem ska jag plugga hela kvällen.Ska försöka läsa ut untamed också.

Snart är det äntligen den 18 maj......... Har väntat på nästa VA bok as länge nu.
Okej, jag borde sova nu. GODNATT


Vill ha tillbaka mitt platta hår huhu, de var fett fint ju

Hunted

Sitter och glor på wipeout. Borde plugga också, men nej de orkar jag inte.

Och Emelie har köpt min bok Hush Hush. kmdjhvchjmk Jag skulle ju vara först med den. Hon ska få igen för de mouhahah (:

införhandlade Hunted idag och den är GRÖN? Så sjukt jävla fult men jag måste läsa boken så jag får ju ta den gröna nu.



































Asså kolla hur ful den är? Och den är mörkgrön irl. Blesh........ fult

2 maj

Söndag! Jag har varit vaken i en hel timme. duktigt av mig!!

Nu ska jag läsa untamed och sedan blir ska jag gå till Gamla Stan och kolla om jag kan hitta hush hush. Eller 5:e House of night boken. Och ja, jag ska gå, duktigt av mig!
Bea ska flytta .......... Fett surt.
tänker inte ens säga något om de hihi.

Iallafall. Efter att jag kommit hem igen har jag en hög med läxor att göra. Kuligt det!! Novellen är viktigast för den ska vara inne på fredag och jag har skrivit en rad.

Alltså jag längtar verkligen till sommarlovet. Jag har aldrig gillar våran sommarstuga men nu längtar jag typ tills vi ska dit haha. Strand, stutsmatta, ormar<33 Okej, inte de sista. Men jag saknar våran båt som fan. Har inte suttit i en båt på typ 3 år. Saknar att ligga i mitt stora traktordäck bakom båten och hoppa. Sjukt kul.

Sommar 2010 ska bli världens bästa


untamed


1 maj

Helluee...... Igår var det ju Valborg och sämst väder, trevligt! Efter skolan så åkte jag och alice till grönan. Huhu, konstigt att hitta mig där! De var ju roligt och kallt som fan. Och de var inte så mycket folk, gilla! Fast vid åtta började jag tröttna så vi åkte därifrån. Sen när jag var påväg till 69:ans buss så började en gubbe följa efter mig och han följde efter mig enda till porten hemma. Så jävla äcklig, har dom inget bättre för sig? Efter grönan blev då Bea min underhållare! De hade chillkrö hemma hos henne men jaaaaaa, om de kallade det för chillkrök så borde alla ligga döende annars. Var inte där så länge, ur för mig de annars vet man inte hur jag hade mått idag.

Och jag har inte tid att sova bort dagen mera för jag måste fixa mig innan jag åker för att fira Danne som fyllde år igår. Fast jag har redan sovit för länge. Vaknade vid ett. Har hunnit läsa ut "chosen" sen dess och nu ska jag börja med den fjärde house of night boken!!

Har hittat en ny bok jag måste skaffa och läsa
Hush Hush












































RSS 2.0