Prao dag 8

hihihihi hemma!! Idag har jag bara fått skriva saker om twilight eller om skådisarna......... fick välja bilder till pattzen hihihi. Sen komen påskkärringoch gav mig ett ägg!!!!

Vadå särskriving??

innan webben dog



dags att gå!!

.. snart. uää solen försvann nu

Onsdag

Ingen aning om ifall det här är min sista dag på praon. Fast jag dör ju inte av en dag till...

Har litee bigga problem just nu. Jag vill lära mig new moon the meadow, men de går inte. gissa varför???????? jo fr att mitt piano är för litet.. måste be om ett nytt.


Johanna har kemi prov idag mhihih me like!!

bajjj


Dagens roligaste!!

Dagens roligaste var Emelies sågning av han Justin Beiber eller vad han nu heter, ni fattar säkert vem jag menar. HAHAHHAHAHAHAHAH jag dör fortfarande. Hon har så rätt HAHAHAHAHAH.......
och nej ni får inte veta de roliga, nu ska jag fortsätta att dö!

*de kommer fler* död


"The short second life of Bree Tanner"

Åmajgad. Idag när jag satt och kollade alla twilightsidor under min prao tid så såg jag att Stephenie Meyer ska släppa en ny bok! Den kommer Handla om Bree och de ska bli sjukt kul att läsa :D!
Boken ska komma ut den 5 Juni, undra när den dyker upp här??



Fast jag skulle föredra att hon skrev klart Midnight Sun..... Nej okej, man kan inte klaga, Jag längtar efter Juni, Jag sa att mars skulle bli årets bästa Månad, men nu tror jag nog att det blir Juni( Neej så klart inte bara för boken)

Prao - dag 7

Hellue, dålig update idag, fast att jag inte gör något annat under min prao än att sitta vid datan. Idag försov jag mig ganska så mycket, vaknade halv 9 istället för7. Mycket bra! Sen på Aftonbladet hade jag inte mycket att göra heller. Vi hade 3 möten idag, bl.a blädder möte om den senaste tidningen. Ingen vågade öppna den ens, alla trodde att de skulle vara katastorf eftersom att de blev sjukt stressigt på slutet. Men det var bara några småfel. Dock var hela tidningen fylls med interna skämt HAHAHA, tror om ångrade det lite. Framåt eftermiddagen fick jag iallafall börja på en ny "10 saker" spalt och de blir min 4 tror jag.. Hehehe kan ju tacka Lotta och Amanda för att de kunde allt om Taylor........

På rasten idag så kom mina tjejer till globen centrum en snabbis. Vi gick ut i solen och satte oss vid vattnet (eller ja, vi satt på en bänk ovanför en pöl av vatten som är kvar efter snön HAHAHAH) Har inte träffat dom på sjukt länge, typ en vecka sen. Så de var najsit..

Känner att det här är på väg att bli världens längsta inlägg. Men måste bara berätta en sak till haha. Idag på Tunelbanan så gick en sjukt snygg kille på HAHAHA han var fett snygg för att se svensk ut. Sen satte han sig mittemot mig och började snacka med sig själv. Fett konstig HAHA han ba:
 - Adam, du är stark, du är som jag, vi klarar de tillsammans, jag älskar ju dig
 - Ja men Anton, jag vågar inte, men jag vill, du vet att jag vill
 - Föresten, gillar du chris nya låt?
 - jo den är as najs........

osv....... fett konstig HAHAH shit vilket långt inlägg



Snygga skor vaa......... kom sommar, kom !!!!!!!!!

Dagens VA video ;)

HAHA här har någon satt ihop vilka hon tycker ska spela vem



Megan fox som rose -  NONONO absolut inte...........
Kellan Lutz som Eddie - HAHAHAAHA lol
Rupert Grint som Mason - Hur fan tänkte människan som gjorde videon? HAHAHHAHAAH


Prao dag 6 är sluut

Hehehe nu har jag slutat för dagen. Fast jag slutade för länge sen väntade bara på att fixa min rapport. Ska ta tunnelbanan hem tror jag, fast johanna vill till odenplan fast jag fattade inte varför så jag skiter i de.
Idag fyller typ halva sverige år IGEN. varför fyller alla år på samma dag hela tiden. Meen grattis alla iallafall hehehe. Fint jag skriver idag. Nämen man måste ju särskriva någonstans, eftersom att man måste skriva så fint till tidningen :') inte ett enda grammatikfel får jag ha, de tar på krafterna kan jag säga!!!!
hohho jag ska sno med mig en VD bok hem, eller jag fick den. alltid bra att ha dubbelt!

Måndag och prao

Blä, de var inte kul att gå upp idag. Skulle gärna sova 3 timmar till. Men jag ska ju inte klaga. Jag har prao en vecka till = en vecka till där jag börjarklockan 10.

Óch den här veckan måste jag boka tågbiljetter till Göteborg, eller jag måste ju inte men de är bra att ha de gjort. Gbg 2 gånger samma månad?? Får se hur jag klarar det!


23.09

onödigt inlägg. Godnatt!


Nämen kolla vad jag hittade..

Nyss så gick jag av någon anledning och kollade bakom tvn, och där pågolvet låg som halvt åkt ner i listen. Kunde inte se vad de var och de gick inte att få ut den heller. Fast jag är ju så envis så efter ett tag fick jag fram de som fanns där bakom.

Och kolla vad det var..



HAHA jag tappade ju bort den här autografen samma dag som jag fick den förra året. Men nu är den hittad! Inte för att jag har någon användning för den men ändå. Helt sjukt att de ville ha cirka 200 kr för den? Fast jag fick ju min gratis tack vare josse :D

Insåg just att jag måste vakna en timme tidigare imorgon. Hemsk tanke


Dagens lilla projekt!

Alltså, mina väggar är inte längre bombade med Twilight bilder. Visst, de var kanske lite för mycket innan, men anledningen till att jag tog ner allt var att allting bara ramlade ner och gick sönder. Idag  tog jag alla små bilder och la ner dem i plastfickor.. sen knöt jag ihop det så nu har jag en fin liten bok med alla twilightbilder jag har sammlat på mig från tidningar. Fast det behvös nog en till bok med bilder snart. Jag kan liksom inte göra mig av med saker, de går bara inte. Måste spara allt.


Framsida


Baksida


Tycker själv att den är rätt så tjock!!



Och så lite av innehållet också.

Ska nog knyta om boken, rosetten blev ju sjukt ful HAHA.

Fanmade

Alltså. Jag är död. Jag ryser och skakar och jag tappade andan under första minuten av de här klippet. och under resten av klippet, de går inte att beskriva med ord. Det här är känslan som jag hade varje gång något med twilight kom, har tyvärr inte den känslan för twilight längre. Men det här, omg. NI MÅSTE KOLLA!



Några roller var ju helt fel men allt annat. UNDERBART BRA


Vampire Academy

Människor, jag har hittat en ny kärlek!! Det är inte Twilight och det är inte Harry Potter och de är inte Vampire Diaries och många av er har nog redan listat ut vilken serie det är. Självklart är det Vampire Academy. Den tredje boken, Shadow Kiss, är helt klart bäst. Varför dras jag till berättelser med sorliga slut? Varför är det alltid dom som är bäst.


Tycker att den svenska översättningen saknade något... Fast så brukar det väl vara.

Men nu till den stora frågan som JAG ställer mig själv:

 
Edward Cullen,


Stefan Salvatore

eller



Dimitri Belikov

Finns ju inget ansikte för Dimka ännu och de är väl egentligen bra. Jag tycker verkligen det är dags för att göra detta till film men jag kommer bli grymt besviken om fel personer får rollerna xd.

Sitter och tittar på massa snygga fanmade bilder på Rose och Dimitri nu. Tänk om man kunde göra något själv........


klick !

Tog en långlång sovmorgon, lite för lång. Kommer säkert inte kunna somna ikväll.


Undersökning med folk på stan..... tog 3 år att hitta någon frivillig






Det här var allt jag gjorde för klick de första 2 dagarna haha. Sen har jag ju även gjort massa annat,, Ni borde testa att praoa på en tidning, de är fett chill! iallafall för mig..

jag slapp få en spärrad mobil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de är bra att vara envis

Rubriker..

Jävligt dåligt humör just nu.............

Iallafall så låg jag i sängen till typ klockan 12. Sen sa lotta att jag skulle vara klar till 12.30, lite panik då va... men vi åkte iallafall till eriksdalsbadet och simmade. Lotta såg helt konstig ut. Efter 1,5 timmar när vi ska lämna baet kommer jag på att de var tanstälnningen som fattades. Myycke fint!Var hemma en stund sen fick jag ryck om att jag var tvungen att gå på bio. Johanna valde Alice i underlandet så den blev de, den var braig!!

nu ska jag återgå till att sura. jag känner för att slå till någon riktigt hårt, emelie var tydligen frivillig. för sent att ändra sig nu!!


försöker lugna mig genom att lyssna på detta hihi. Fast de hjälper inte

Grejeer



ännu fler pixie skivor xd

Vill någon ha en hårfärg? *_*


MTV kalender, mobilband och påse hehehe


Jag har fått miljoner sånna här...


depend......

de var allt


=_=

- Jag snackar i mobil minst en timme om dagen
- Jag älskar mjölk och kan dricka en liter direkt utan problem
- Pannkakor måste vara en av de äckligaste rätterna som finns
- Fanta exotic är nästan lika gott som mjölk, men bara nästan
- Jag har velat bli Journalist sedan jag var ca 5 år
- Det ska bli fett med sn härpå söndag
- Jag saknar 2008 eftersom att de var året då de var du och jag. Varför ska allt alltid gå åt helvete??
- Jagblev besviken när jag för första gången sågvem som spelade Edward Cullen
- Det finns inget äckligare än att röka........ ( TA ÅT ER FOLK)
- man ska inte vara trött klockan 23.21
- de var allt.......... godnatt


huhu

har bara skrivit en liten notis idag.
Ni glömmer väl inte att köpa klick idag??? (Den frågan var inte till JG då eheheheh.) Ska ta med mig en liten påse med bra-att-ha saker hem! Ska fota sen!!
Och emma eftersom att du inte svarar på sms: Jag hinner tyvärr inte ikväll, men vi får fixa det på måndag! älskar dig bästa människaa!! Och jag har fixat en pixie lott skiva till dig, mohaha dö inte av glädje nu bara, i need you! :D <333  <3<3<3<3<3333

-

sitter på min prao nu hehehe, inget internet hemma på hela helgen. kommer dö

.

Ska läsa vd nu heheh. Imorgon är de fredag och jag brukar ju längta somfan till fredagar men de beror nog mest på att man vet att man inte behöver plugga på 2 dagar då. Behöver jag inte nu heller, men helg är ju alltid kuligt! Ska upp 7 imorgon, fifan så tidigt. Godnatt...... kommer typ somna om 3 timmar menmen
 kan fortfarane inte svara på sms ._. bajs

Vampire Diaries

Ska snart se på VD, fast har redan sett avsnittet men ska se de ändå!!!!! Har ändå inget bättre för mig denna torsdagskväll. Sjukt bra serie och böckerna är inte heller så dumma.
Det kan inte vara bra att läsa såhär många vampyr böcker. Eller se serier heller.

föresten kan jag inte svara på sms......... dumma touch mobil


Erkänn att detta är likt Eclipse postern

Kan inte välja

 

eller



Orkade inte leta fram bättre bilder^^
Tycker att de lila är as snygga... fast ska jag ha dom så får jag skaffa dem snart innan hela sverige har dom!!

De bästa av dom bästa!!

Här kommer listan Alice :D

1: MK Ultra
2: Map of your head
3: New born
4: Undisclosed Desiers
5: Plug in baby
6: Starlight
7: resistance
8: Bliss
9: Uprising
10: Filip
11: Map of the problemateque
12: Super massive black hole
13: Take a bow
14: Time is runnig out
15: Butterflies and Hurricanes
16: i belong to you
17: Falling away with you
18: Hysteria
19: Yes please
20: Sing for absolution

top 20 med muse bästa låtar !!
21juli<3


Home!

Hehehe nu sitter jag här med min Ben&Jerry glass... kall och god!  Stack från aftonbladet för exakt en timma sedan, de var ganska lugnt idag, och jag har skrivit en liten notis och en sak som där man skriver 10 saker om en kändis!!
Imorgon kommer ett nytt nummer av tidningen ut iallafall, och då har jag endast skrivit en notis, ett tilllägg till en artikel, och en fråge sak ute på stan. NI KOMMER BLI FÖRVÅNADE ÖVER HUR MÅNGA RÄTT JAG HAR NÄR DE GÄLLER STAVNINGEN!!!!!!!!!!!!!

nej okej, nu ska jag äta min glass, sepå new moon IGEN (fast de var faktiskt johannas idé, inte min!) och sen ska jag fixa "best of muse" till alice hihih


Jag. Vill. Ha. Sommar





Dagens låt



Idag under min prao träffade vi den här tjejen som heter safura. Hade ingen aning om vem de var innan men hon ska iallafall vara med i ESC i år. Hon hade massa bra svar som föll mig i smaken HAHA men det är nog bäst att jag inte säger något alls.

Nu blir det New Moon hihi sen ska jag googla lite viktiga saker!

Onsdaag

Snart ska jag påbörja prao dag 3!  Och idag ska ju ett helt nytt nummer planeras (de som kommer nästa fredag) så det kommer bli massa möten.
Sen kunde jag knappt somna igår, alltså, de spelar ingen roll och de spöregnar eller om jag har brutit alla ben eller att de är snöstorm den 21 juli, den dagen kommer bli bäst ändå. Skulle inte ens bli förvånad om de regnade som fan den dagen, alla vet väl hur en svensk sommar ser ut.......


Så såg jag ut igår, fast skärpet var lite för tjockt så bytte de till ett tunnare!

Juste, Eclipse affichen. När jag såg den igår blev jag ju helt *wooho den ärhäär*men nu efteråt är jag bara besviken. Dom har ju inte ens försökt få fram "FIRE AND ICE" och när jag ser den tänker jag på Vampire Diaries. Säger som Lotta sa också: Bella ser ju FÖR snygg ut..

Nej nu ska jag g och titta om mina MUSE biljetter ligger kvar.......tänk om de bara var en dröm

SÅ JÄVLA GLAD

OMG, JAG ÄR LYCKLIGAST I SVERIGE JUST NU...
BILJETTERNA TILL MUSE ÄR BOKADE, JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN!!!!!!!
ALICE, det här kommer bli så jävla bäst :D "best of muse" listan kommer snart!!!



Favorit tröjan hihih sjukt taggad för sommaren!


TITTAAA


hiheöho

  • prao dag 2 är över och jag har skrivit några småsaker
  • snart kommer eclipse postern
  • muse biljetter ska köpas inom kort
  • natta få inte gå ):
  • snart har halva veckan gått

 


Prao - dag 1

shoo, hur var eran prao dag då?? väntar på era sms hehe. Själv har jag inte fått super mycket gjort. Min data kom inte frän på eftermiddagen så på förmiddagen satt jag mest och rullade tummarna, väldigt intresant ändå och se hur de arbetar. Kan nog inte berätta mycket mer eftersom att då kommer jag säkert säga något som man inte får men de får ni överleva. Imorgon ska jag börja jobba på riktigt, ska bli kuligt de!

Juste, tog bort d 2 senaste inläggen eftersom att personerna jag skrev om kanske läser bloggen nu HAHA, hade inte tänkt på de alls.


Har ingen aning om vem Pixie Lott är men det ska jag ta reda på

- nu: dags att lära sig the meadow heheh


New moon - the meadow

Idag så fick jag en tanke om att jag måste spela piano, och eftersom att jag just hade sett new moon filmen då så tänkte jag försöka få fram "New Moon - the meadow" på pianot. Höger handen gick super, den klarar man ju efter att man hört låten en enda gång. Fast vänster har jag mycket svårare för så efter 2 timmar kom jag på att man kunde googla fram noterna.... Smart där! Så nu har jag noterna i handen men ska spara de till imorgon. Sjukt fin är den och "River flows in you" har ju alla jag känner fått lyssna på om och om igen de senaste halv-året, nu ska ni få något nytt :D




Tycker att låten verkligen känns som new moon, älskar den!

Twilight - the graphic novel vol 1

Igår hade jag helt glömt att vi skulle ha gäster, de kom ganska sent och var här en bra stund. Så i morse började jag återgå till den vanliga helg-rutinen ( - absolut inte öppna ögonen innan klockan 11, att sova till 15.00 är lite för länge). Åkte till Gamla Stan sen. Skulle köpa en bok till carro fast ville ha den själv, så jag och johanna åkte tillbaka dit efteråt och köpte en till HAHA, nu är jag så pank man kan bli. Men grattis älskling på din 15 års dag!
Boken är grymt fin men de var ju inte så kul att den tog slut på 40 min, kollade inte tiden men något sånt var det. Väntar nu på "Vol 2" :D.


Jag vet inte varför men jag läste om den meningen typ 30 gånger innan jag fortsatte XD


När Edward räddar bella från att bli krossad på skolgården


Undrar hur lång tid de kan dröja tills att nästa kommer?

Lördag

Min dag då. Började med att leta upp en new moon dvd som ni redan vet, ska kolla på den snart, bäst!
Träffade alice sen iallafall, slösade inte för mycket pengar hehehe, och alice lovade att gå på muse. HUR BÄST KAN MAN VA :D:D, 21 juli! kommer bli för bra. Filmen har jag redan berättat om. Var så kul när tjejen tappade sin cola hihi. skadeglädje.!
Sen efter filmen åkte jag hemåt men vände vid odenplan efter ett sms av carro hehehe. Joinade dom men de skulle vidare ikväll och jag ville hem HAHA, inte alls tråkig.

Jag ska fixa en "best of muse" lista till alice så hon vet vad hon ska lyssna på. Får hoppas att inte emelie läser bloggen för ofta, tror inte listan passar hennes smak (A)


*guud så gott med sand*

Remember me (spoiler varning om ni inte sett filmen, LÄS INTE)

ska snart berätta om dagen, skiter i om ni vill de eller inte HAHA.
Men först måste jag säga att filmen var så jävla bra. Jag älskar den och ett par tårar kom redan i första scenen haha. Fast jag säger som alice: de hade blivit många fler om jag inte hade tänkt på mitt smink (HAHAHHAHAHA jag VET vad ni tänker nuu, och med ni menar jag ju inte ni här i stockholm XD) Alltså slutet, de var så hemskt och ändå så bäst. *SPOILERSPOILERSPOILER, döda mig inte***
När man såg datumet och allt, fick gåshud och kunde inte andas. Alltså då fattade man vad alla menade med att de inte ville se om filmen, men herregud så bra den var, och tyler var ju för söt hehehehehe måste ta reda på vem som spelar honom!!
Tyckte filmen slutade så fint, alltså, inte fint SÅ men han fick ju sin vilja gjord, pappan var med caroline...... nej ni fattar nog inte ens vad jag menar så skit samma. Och så sista gången man ser ally och tyler i samma scen, så bra HAHA, för hemskt ):

VÄRLDENS UNDERBARASTE FILM, GÅR FAN ATT JÄMFÖRA MED T.T.S, ÄLSKAR DEN OCH DET HÄR ÄR INTE SISTA GÅNGEN JAG SER DEN.

Nej nu ska jag lugna mig hehehe

så.jävla.bra


New moon, dvd

hihi kollaa vad fin den är :D



Den kostar 289 kr på buylando :D (om du är medlem, annars 299 kr)

har lovat johanna att visa inehållet men åårkar inte nu hehehe.
Ska snart ut, kallt som fan äre, dumma vinter

god morgon eller något....... rubriker är jobbigt som fan

Dricker blåbärsoppa hehehe, och solen skiner tror jag. me lajk! Nu är de helg och då ska man inte deppa över sina hemska betyg, nejnejnej ingen skola på 3 veckor likom. för skönt ska de bli asså!! Jag har fortfarande inte vänt dygnet från asiens tid så, ganska skönt att vara pigg klockan 6 innan skolan XD men nu kommer jag börja 10 varje dag så nu blir de sena kvällar igen!
okej ja babblar bara på nuu.

Väntar på att alice ska vakna iaf hehehe, remember me ska vara sjukt bra ! Sen ska jag iväg klockan 10 till buylando och hämta min "bellas box"

Drogar MUSE låtar just nu. Fifan vad jag MÅSTE på konserten. Och någon jävel i JG har orsakat att jag har ignorance på hjärnan. Inte bara idag, har haft de sen vi åkte till sanya.

yeyeyyee, jag vet att jag skriver FÖR mycet

18.05

Asså... jag är så taggad för sommaren, den kommer bli bästbästbäst.
Har ringt aftonbladet med så nu är allting fixat, ska bli kul, sönt att slippa skolan med. När jag kmmer tillbaka ska jag verkligen ta tag i skolan asså, har sänkt mig sjukt mycket, fyfan, men jag har chans att bättra mig och det ska jag göra.

Spelar sönder green day just nu iallafall... och har sjuk huvudvärk. Biss fyller år idag såå grattis :D<3

nee orkar inte ladda upp någon bild.
BAJ

Juste..

HAHA hundra felstavningar på de senatse 50 inläggen. Jag kan ju inte hjälpa att jag har MVG i svenska liksom !!


De är fredag!

Tjaoo. Igår var jag på super humör men idag är jag inte lika glad XD har vart uppe sen 6 och allt går fel typ. Sen har jag ju SO prov idag och jag kan inte ens alla g kriterier..... men ett vg kan jag ju sätta lugnt men ja, vi får se hur det går. Ska ringa min praoplats när jag kommer hem eftersom att detta är sista skoldagen innan och jag har ingen aning om vart jag ska. så najsit de ska bli att skippa skolan 2 veckor HAHA.

En gång till: JAG ÅSTE FÅ SE MUSE
och en annan sak också: PIER PRESSURE KOMMER BLI FETT NAJS :D
nästa grej: IMORGON SLÄPPS NEW MOON !!! (fast jag vet att den redan finns ute på vissa ställen)
och sista saken: GREEN DAY OM CA 100 DAGAR

hehehehe ska verkligen förska att inte slösa mer pengar.



för snygga bilder asså!


Min dag

Jag har inte pluggat alls idag, ÅNGEST, prov imorgon, herregud, jag fattar inte VARFÖR jag inte pluggar när jag ska. jag vet hur besviken jag blir för VG och ändå skiter jag i att plugga.. menmen. idag är jag fett med glad.

Pier Pressure biljetten bokad!! kommer bli så jävla roligt asså längtar fett mycket till sommaren (: Nästa fantastiska nyhet är att MUSE kommer till sverige i juli och Alice har nästan erbjudit säg att joina mig, inte hundra än men kanske och det kommer bli underbart där. Tänk att ba få se dom live, omg. ALICE du måste gå!!!

Skolbio idag HAHA vi såg prinsessa som jag sett tidigare med alice och kanske emma ? minns inte men iaf hade glömt fett mycket HAHA alice i helgen måste jag berätta om den filmen igen, omg HAHAHA stora nyheter här förstår du :DD.
Nej ska inte babbla mer. Trots att matte provet gick åt helvete (VG) och omdömmena var hemska (sänkt mig massor) så är detta verkligen min dag hehehe :D jag är för glad för att de ska vara bra


Så här glad är jag idag!!

nej okej,skööjja bara men brist på bilder hihihihihi. Sommaren 2010 kommer bli världsbäst och jag är fett taggad

I-LANDS PROBLEM

HAR PROV OM CA 14 TIMMAR OCH KAN NADA MEN HÄR SITETR JAG OCH HAR DAMP PÅ ATT JAG INTE KAN VÄLJA. MUSE ELLER PIER PRESSURE. INGEN VILL SE MUSE MED MIG MEN JAG SKA FAN SE MINA IDOLER LIVE............... JAG HAR PROBLEM JUST NU ASSÅ. ***********************

hehehe

okej, blev lite mycke felstavningar .......... årkkar inte rätta

Roligaste karussellen :D:D

Okej bilderna suger, men de här ar iallafall världens rolgaste sak jag har åkt HAHAHA sjukt läskigt var de också, ska föreslå den för gröna lund (:







Man sitter i den där bollen, så lutas den bakåt lite mer än ett halvt varv så de känns som att man sak trilla ut HAHA sen så startar dom och då åker den upp SKIT fort och så snurrar man fram och tillbaka. Asså så jävla kul var den :D Dock får man inte åka om man väger över 100 kilo..... bara så ni vet om ni tänkte åka den HAHHAHAHAHAHA

.


när man inte har något att göra

Ansikte
(x) du använder foundation
(x) du använder puder
(x) du använder mascara
( ) du använder eyeliner
(x) du använder ögonskugga
(x) du använder concealer
(x) du använder ögonfransböjare
(x) du använder kajalpenna
(x) du använder läppglans
( ) du använder läppstift

Totalt: 8

Hår
(x) du använder hårspray
( ) du använder mousse
( ) du använder volymspray
( ) du använder wax
( ) du använder hårgelé
( ) du plattar håret varje dag
( ) du lockar håret varje dag

Totalt: 1

Hygien

(x) du duchar varje dag
( ) du tvättar håret varje dag
(x) du använder parfym
(x) du använder deo
(x) du använder ansiktsvatten
(x) du använder ansiktskräm

Totalt: 5

Kläder
(
x) du har minst 5 vanliga tröjor
(x) du har minst 3 linnen
(x) du har minst 3 par jeans
(x) du har minst 3 tjocktröjor
(x) du har en svart bh
(x) du har en vit bh

Totalt: 6


Resultat: 

Naturliga Isabelle 0 - 10

Medelmåttiga Rosanna 11 - 20

Överdrivna Sofia 21 - 29


Och dagens !


Inne:



Och ute:



Muse (:: <333
Skinnjackan kommer användas flitigt.. Måste skaffa fler jackor, hatar att ha samma flera dagar i rad >.<

Gårdagens ..






25 år

Min framtida man fyller år dag hehehe. Vikken gubbe han har blivit asså ;o



Okej, de finns bättre bilder men hehehehe aj lajk denna :D

dags för plugg..


Tanja var galen och brun x) vi dansade sönder till manboy HAHAH...... yeye nu måste jag plugga, fy.fan.vad.trist. Vart hittar man Adele när hon behövs som mest? SO prov fifan 8(

Tror jag börjar med en paus :D

 hähähä de blev inte fint ):


Måndag

Dags att blogga! Sitter med handen i en godispåse och ska snart ut för att träffa tanja snabbt. Har inte sett människan på länge så det ska bli skojigt. Solen skiner också, me lajk!!

Dagen började med att jag försov mig, eller jag hade inte ställt någon klocka alls så de var tur att jag vaknade 8 av mig själv, skulle lugnt ha kunnat sova till 13.00 eller något. I skolan sen skulle vi ha uppspel på musiken och jag hade ingen anning om de så de gick åt helvete. Jag förstörde för alla i gruppen genom att spela fel takt och för snabbt. lyckat!! Eller okej..jag avr inte sämst i gruppen. de fanns en värre (::

En veckas skola sen prao!! är så jävla trött på skolan......... Jag ligger efter med allt också så efter att jag kommit hem blir de att plugga SOM FAN.




Så ser jag ut idag :D


död



De här klippet är fan så mycket bättre än trailern ....... Fast Jag ska inte ha för höga förhoppningar på eclipse, jag vill inte bli besviken i juni när jag får se hela filmen

Sommar<3


HAHA okej,,,, fettoo, jag vet men fyfan vad jag längtar tillbaka till värmen, kanske inte var super soligt hela dagarna men de gör inget när de är 30 + grader ute !!

Kinesiskt mode: Hawaii

Bevis på att detta är kinesiskt mode:








Något att satsa på kanske?

............

Blir så jävla trött på blogg.se (::: har iallafall vart ute i solen en stund och nu ska jag ladda över bilder :D

Tävling hos thetwilights

Jag gick in på www.thetwilights.blogg.se och såg att de hade en tävling. Så här skriver dom:

"Jag Rosa med flocken har tänkt dra igång en Tävling där du kan vinna en Rosalie halsband!
Läs nedan hur du kan vinna denna Finfina halsband värt 249kr.



Du ska bara kopiera allt och lägga på din blogg(Ta gärna bilden)Och länken till denna sida.
Sen ska du melja till mig på [email protected] så jag kan gå in och kolla på din blogg.
Ju fler som tävlar desto bättre blir det.
Du ska även Svara på denna fråga,Hur Många är det i Familjen Cullen??
Så var med och Tävla du med!!!

Tävlingen avslutas den 24 mars kl 18:00.
Lycka till!

//Rosa "




Klicka här för att komma till tävlings inlägget.


Morgon inlägg från en morgonpigg jävel

Eh.. vad fan gör jag uppe nu egentligen? jag vaknade klockan 06.00 och var skit pigg. fast då var ju klockan 13.00 i kina så ja, helt normal tid att vakna trots allt.
Igår kväll gick jag hem efter tacos, melodifestivalen och twilight. Jag som alltid har följt melodifestivalen och älskat det sen jag var liten blir inte så glad när fel låt vinner (: Tyckte att Salem Al Fakir helt klart skulle fått vinsten och jag hade liiite damp när Anna vann. Emelie den jäveln röstade på henne framför mina ögon......... så hon får skulden för att salem inte vann. kvällens roligaste var när emma tappade ögat. (HAHAHAHHA)


igår fick vi ett samtal av arlanda om att de inte hittat väskan och att vi förmodligen inte kommer få den heller men nu ringde de igen och de har fått in den för den hade hamnat i danmark eller nåågot..... Mina älskade VA - böcker är alltså påväg!





Nej okej ska inte sura för att anna vann, sverige komemr ju ändå alltid sist i esc HAHA så de är ju skit samma (:

snabbt inlägg

Slaggar hos johanna som jag sa tidigare. Ingen mening med kamera ikväll kan ju ändå inte ladda över bilder. Väskan kommer antagligen inte att hittas sa snubben från arlanda, amajgad. Jag har ju saker för ca 3000 kronor där, jippe!

ha en trevlig lördags kväll (:


Visste ni det här om mig?

  • Trots att de flesta jag känner får stå ut med mitt twilightsnack hela dagarna så Kommer Harry Potter serien alltid vara nummer 1 för mig ! Böckerna och filmerna har följt med mig sen jag var liten och jag kommer aldrig att tröttna
  • Jag har många vänner men få jag vet att jag verkligen kan lita på. Tomma ord och löften fick det dock gott om
  • Top 4 i fannys hunk lista lyder: 1) Kellan Lutz,  2) Taylor Lautner,  3) Channing Tatum,  4) Tom Felton
  • Av alla mina vänner så finns det bara 4 blondiner. Vad fan har hänt med blont hår och blåa ögon? Vi är ju fan i sverige.
  • Innan hösten 2009 lyssnade jag aldrig på musik om ingen annan hade på musik. Sedan upptäckte jag MUSE
  • Jag hatar skitsnack och falska människor som inte vågar vara sig själva
  • Jag spenderar en stor del av mina sommarlov på gröna lund fast att jag tröttnade på stället för ca 3 år sen redan, utan fina vänner skulle de vara sjukt segt där
  • Jag får ångest när jag tänker på skolan och betygen och jag känner aldrig att jag är tillräckligt bra trots att jag har bättre betyg än de flesta av mina vänner
  • Jag är sjukt snål men tvingar mig att dela med mig till alla, känner mig stolt närjag lyckas, snåla människor är de värsta som finns ju.
  • Jag är sjukt bra på att slösa pengar och de flesta tycker att jag är ganska bortskämd (stämmer intee (: )


Mycket text blev det här


HAHHA



HAHAHA asså jag dör, JG humor :D

Lördag - Hemma!!

Kom hem vid 11 igår kväll. Blev massa strul med flyget och de slutade med att vi var tvugna att åka till amsterdam först...... lite surt var de att åka över sverige till amsterdam istället för att åka till arlanda direkt. Sen så kom inte våran väska heller bara den ena, lite synd att väskan innehöll alla mina skolböcker HAHA så nu kan jag tyvärr inte plugga heller. Men jag hoppas verkligen väskan kommer hittas för jag har alla nya saker där i plus mina Vampire academy böcker där.
Är trött och orkar nog inte gå ut på ett tag, jag har alltid svårt för att vända på dygnet. Funderar på att slagga hemma hos Johanna ikväll med de andra tjejerna fast jag tror fan inte jag orkar de, jaja, vi får se

Skulle gärna bjuda på lite bilder från värmen nu men min kamera sladd är i den försvunna väskan. Lyckat!!!

De får bli webbcamen istället..


Inatt vid typ klockan 3, kunde inte somna. Fick en fin liten klubba av en som tyckte synd om mig på amsterdams flygplats XD

Såå nu kan ni börja smsbomba mig som vanligt tycker jag... Har saknat mobilen som fan.

Ska berätta om resan senare :D

Eclipse Trailern



Den.Är.Underbar
Men jag tycker att Rachelle gör Victoria rollen mycket bättre fast man ska ju inte säga något innan man har sett filmen. Kan Juni komma snart eller?

26 minuter

26 minuter till eclipse trailer och jag kan inte se den pga att vi är i kina.

DÖÖ, ta mig hem

mååste bara..

Okej jag kom bara på en sak jag måste skriva hehehhe.

Alice: vi ska på bio när jag kommer hem och vi ska se Remember me .................. bara så du vet de (:

iallafall, de är bara 25 grader idag ): buuhuu... nej okej jag trodde de skulle vara svinkallt och ni ska se vad jag hade på mig. Svarta byxor och 3 linnen plus adidaströja över. Snacka om att svettas ihjäl, de är inte lätt att vara en blond brunett ):

yeye de var allt :D ses på lördag!

...

åker hem under dagen på fredag och tänker inte blogga förän lördag :D bara så ni vet! hoppas ni har det slaskit och bra hemma så allt är borta när jag kommer (:

puss<333,,,,,, btw johannaaa jag hittade honom :D:D:D:D:D

Fredag



bästa boken :D
Gik till pooen idag, blåste för mycket för att vara på stranden, men imorgon ska de solas!

Bosse

Jag har fått en ny bästis!! Han heter Bosse och jag blev förvånad över att hitta en svennebanan här. Han ska lära mig att meditera hehehe.


okeeej, yoogaa,så där ska man sitta i 2 timmar


Yesterday





Kjol: Gina tricot
Topp: H&M
Skor: Bianco
Väska: Cubus

Så skönt att slippa tjocka jackor :D

Sanya

ledsen, men jag hittar inte kamera sladden bland allt... Men ni ska få bider snart :D Super najsit är det här också, Stället påminner lite om thailand och det alla borde veta är att de är bästa stället enligt mig!! Solen har gått ner för dagen och de är lite molnigt nu, men bara solen finns på dagen är det najs. Redan fått bikinilinjer hohoho.
Hoppas ni har det lika bra som mig. Ni kanske får en bild ikväll på vad jag har påmig HAHA njuter av sommarkläderna som fan ^^

klockan är bara kvart i 11 i sverige så hoppas ni får en superdag (:


Man kan alltid underhålla sig med bilder

Ska packa ner min data i väskan nu, får se när nästa update blir. Kanske på arlanda, kanske i sanya, kanske när jag är hemma igen.
Lite bilder som avslutning:D







Helt seriösa bilder då (:

And johanna: jag kommer inte ta med mig mobilen för jag ska ha en annan mobil i kina med ett annat simkort.

Hejdå sverige!! (hoppas jag)

Sportlov

Hejsan. Idag var det ju meningen att vi skulle åka iväg till kina och sanya men det kanske bli instältt. Jag hoppas att vi kan åka ändå men som det ser ut nu finns det 3 olika anleningar till att det inte skulle bli något. Vi ska iallafall till arlanda i eftermiddag för att kolla, men annars får vi återvända hem med alla väskor x) Yeye, ifall det skulle hända så kan jag ju iallafall vara glad över en sak, SPORTLOV. fifan vad najs


Bilden är till johanna HAHA


fintfnt hehehe

RSS 2.0