Twilight movie night med Amie och Alice :D

Hittat sladden!! kvällen var awesome hahaha. Twilight kvällar är mycket viktigt att minnas därför ska jag skriva allt hehehe :D

Träffade Alice på eftermiddagen och vi gick runt lite i stan........ eh, jag minns inte vad vi gjorde mer hahaha. Kände mig trött redan då så kom på den smarta idén att köpa energi dryck till filmen så att jag skulle vara pigg 00.00 !!

Så vi köpte våra monster och lite annat och mötte Amie och sen har jag minnes förlust igen men SEN gick vi till biografen, de hade massa utklädda till volturi, skulle tagit bild fan HAHA. Vi hade helt okej platser på balkong rad 3, lite najs eftersomatt man kunde gå  ifrån då haha, Träffade helen och sara där, ville ha deras platser, längst fram ):

SEN så började twilight, har aldrig sett den på bio om man inte räknar gången då jag somnade efter 10 min så de var najsigt hehehe,

blablabla skitsammaHAHA  new moon på bio duken var om möjligt bättre än hemma, trots allas skrik. Var otroligt tacksam över att folk höll käften under eclipse! de hände max på 2 eller 3 ställen, förra året skrek folk konstant under vissa scener.


Yeye, övrigt: de är ett stort misstag att låta alice dricka monster, ojojoj, och hon drack den innan eclipse också, inte bra de hehe. Efter eclipse åkte vi hem till mig och alice kom med sin fina idé att dygna.  Gick inte så jävla bra, vi somnade vid halv 7 haha, andra gången inom 10 dagar jag låter folk sova på golvet när jag själv ligger i min sköna säng.. måste skaffa större rum!



nämen kolla hur taggad jag är!







wieee!!!!!!! ska se eclipse snart igen.. väldigt snart hahah.


boorta

sladden vill inte hittas, :C

Eclipse - tankar

Tänkte blogga om vad vi gjort men kamera sladden är helt borta så tar de sen. ska börja skriva om filmen istället. SPOILER heheheheheh för din skull hannah

Iallafall: Vet inte var jag ska börja, så mycket att säga. Eclipse är min favorit bok i serien, jag vågade inte ha för stora förväntningar eftersom att det fanns en risk att man blev besviken. Jag tyckte att filmen helt klart är den bästa hittils, att de följde bokens  konversationer så bra var ett stort plus. Alla klockrena kommentarer och skämt, att både Cullens och Wolf Pack fick fler repliker, det gjorde filmen bäst! Speciellt att man fick se mer av Jasper och Emmett, scenen då Jasper och Alice tränade var kort men ändå så bra. Filmen växlade hela tiden mellan komedi, spänning och massa mer. Fast att man visste precis vad som skulle hända var jag tvungen att påmina mig själv om att andas. 

Redan från början när man såg Cullens och WolfPack jaga victoria kände jag att Eclipse skulle bli bäst.
Saknade dock några saker, bland annat citatet från boken: look after my heart -  i've left it with you

Saknade alice kidnappning, saknade massa annat också och de kan ju inte få med allt så dom har absolut gjort de bästa. Allt var dock lite ihoptryckt, för att de skulle få plats i filmen, scenerna kändes så korta, allt gick så snabbt och man tänkte hela tiden: " varför är de här redan nu" ?


som jag redan skrivit ovan älskar jag att Emmett är med mera, min favorti karaktär och han har ju inte haft lika mycket repliker tidigare.

En besvikelse var Leah Clearwater, jag vet inte vad jag förväntade mig men nej, har inte lagt märke till henne innan filmen i några intervjuer heller.

Wie vad långt inlägg och de låter som att jag sitter och skriver massa och vet vad jag snackar om HAHA fats detta inlägget är till johanna och alla andra som är utomlands som inte ska se den förän i sverige :D

Jag kommer att se Eclipse så snart som möjligt igen, de är väldigt mycket som är svart idag, och jag vill inte glömma något :D
 
ska leta efter kamera sladden nu!



 OPS, jag glömde de viktigastse HAHA, Edward - Bella - Jacob!

Jag har alltid sagt att jag är team jacob, har dock just insett varför jag har gjort det, och det skulle fälla hela historien, alltså är Team Edward det ända rätta :D hade så gärna velat ha flashbacks från edward mänsliga liv, men jag vet inte, de hade kanske inte passat in. Verkligen bra skådespelare haha :D Att man får med fire and ice i början gjorde mig sjukt glad, och då hade filmen knappt börjat ännu. Såg verkligen fram emot tält scenen och den levde upp till mina förväntningar, kanske inte blev samma känsla som i boken trots att de sa nästan samma sak men det gick så snabbt, kan bero på det. Vissa effekter såg lite fake ut, men de är ju fake så!

Min favorit scen var helt klart den sista på ängen :D och när de tränade inför fighten, plus ALLA roliga kommentarer som antagligen är sjukt trista nästa gång jag ser filmen ^_^

om 12 timmar!!!!!!!



Helt galet svårt att vara normal på bild, huhu

Dagen är här :D

vaknade föör tidigt alltså.. MENMEN, dagen är här :D
fett med najs på det!!!!!!!!!!!!!!!!!!

innan klockan slår 2 ska jag försöka fixa upp mitt rum lite, ska ju göra om allt och just nu ligger mina saker i hela lägenheten

känner mig farligt rik idag med, kommer inte dröja länge innan jag blir av pengarna!


.

m.k.f

TAGGAAAA :D

Har räknat dagar sedan de var 257 kvar eller något,,,, fuskat ibland menmen. NUUU äntligen!!!! Imorgon ska jag se eclipse :D:D om 24 timmar sitter vi inne på rigoletto, yeees!

Hoppas att filmen är underbart bra och att den gör så att jag får tillbaka min twilight hysteri till 100 procent!



taaagga :D

Igår

tjoooaaa!!

Igår åkte vi in till skärholmen och jag fick mina ramar!! En var fel storlek men de får fixa sig. Köpte även hyllan så nu är det bara sakerna som fattas! Var hemma hos danne en timme efteråt fast jag åkte ganska tidigt när han ba "Faanny, vad fan har hänt sen förra veckan? du ahr ju fått världens jävla dialekt." lol, rikssvenska heter de :c !!!

Sen åkte vi tilla arlanda för att lämna mammaa och hämta elias, fattar inte hur han kunde ha så jävla många väskor, de finns ju fan en viktgräns?

iaallaafall, sedan vi typ 7 såg jag att johannas kompisar från klassen satt i rålis och de ropade så jag gick dit ehehehe, och de ´ba: Vart är johannaa??
shiet, hur kan man inte tala om att man ska till usa hela sommaren. yeye, vi grillade och lyssnade på (säämst) musik till typ 11 innan jag drog. Ska aldrig använda en engångsgrill igen, livsfarligt för mig, kan ju knappt använda en ugn

Vaknade nyss, halv 1 så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Känns som att jag har bestämt något men ingen anning om vad. faaaaan att jag just raderade smsen ._. korv


meraaaaa

Ska till skärholmen och skaffa grejer till mitt rum, sedan arlanda och kommer hem typ 7-8.. sämst att alla är utomlands D: fett trist ju ^_^

visst diggar du rubriken johannaaaa?? pusspuss

Jag heter Catharina Cavalli!






Nu förtiden heter jag tydligen catharina cavalli.

Srsly, blev sjukt förbannad i torsdags när jag såg detta. Har lugnat mig nu men ändå, Jag minns verkligen när jag skrev detta under min prao tid på klick, Fick massa hjälp av Lotta för att jag ville bli klar fort och inte orkade googla haha, Lotta sa 4 punkter i mitten typ och resten skre jag ner ur minnet. Sen gav jag det till min handledare och hon sa att den var bra och hamna i deras atrikel kö, yeye Nu har kön tydligen tagit slut och den blev publicerad. Eller så råkade denna catharina cavalli skriva exakt samma punkter som mig i samma ordnng. Nää, nu ska jag maila och klaga här haha. DÅLIGT

Midsommar på skansundet

Har varit ute på skansundet tills idag, åkte på torsdagen och handlade massa på vägen, Firade midsommar igår och ovanligtvis regnade det inte alls, härligt! Sjuukt kul var det fast att man itne träffat ellinor eller gabbe seden blöjåldern!! eller ja, lite äldre var man nog eftersom att jag kände igen dem hahaha. treevligt var det iallafall. Vi började fredagsmorgonen med jordgubbar och grädde till frukost klockan halv 12. Som folk vet gillar jag inte grädde därför åt jag de doppade jordgubbarna på mitt eget sätt. Tyvärr kan inte hemligheten avslöjas HAHA. Sen skulle de bakas hela 12 grädd-och-jordgubbstårtor så vi hade tävling om vem som kunde göra den snyggaste. Eh.. jag kom på något konstigt sätt näst sist? hur fan gick det till undrar jag?

Sen skulle vi äta midsommar lunch, vilket plågeri, uschauscha på det. Vi missade hela midsommarstången och dansen nere istället men de vuxna tyckte de skulle göras ändå, fast vi hann fly därifrån ner till stranden, kallt som fan var det och det kommer dröja länge innan jag tar nästa dop. kvällen tillbringades med en kortlek. vad gör man annars utan data, tv mobil eller stutsmatta ._.

najsig midsommarafton alltså plus att min första kärlek maffe blev ett år äldre igår hahaha, blir dock bara deppig av att tänka på honom eftersom att han är inne på sitt sista år, buhu ):

Vaknade vid 12 idag, la mig ute i solen och somnade, brände mig :( Åkte hem sedan och här är jag nu :D mycket bra vecka har det varit!

 




Hur hamnade jag sist med denna vackra tårta? Har aldrig sett något finare själv.








Så här såg jag ut på midsommar, älskar  mina nya killklackar!!



Självklart kan jag inte ta endast seriösa bilder, något oseriöst måste alltid komma med!

Vill att sommaren aldrig ska försvinna!


Twilight fan event :D

Wiee, barnen har somnat! de hade dock somnat redan klockan halv 10 fast då kom jag på att jag glömt ge dem middag så var tvungen att fixa det hehehe.

Iallafall, ska berätta om veckan nu :D

Förra helgen mötte jag josse på stationen och hon gick ju med kryckor, uschusch inte kul.. Minns typ ingenting mer HAHA de var fan en vecka sen ju...... JUSTE de var bröllop och jag och Bea försökte ta oss fram i stan men de gick icke, dumma bröllop. Bea har förövrigt flyttat till andra sidan sverige nu, snyyft.

Sen då.. Tror vi såg på film eller något hehe, sen på Söndagen gick vi och hämta sandra på stationen. gick runt lite på stan sen på kvällen fick jag veta att det fanns en lista utanför hovet som man skulle skriva upp sig på. Fick panik och jag och sandra åkte direkt och skrev upp oss och när vi kom dit var det 65 namn före, rätt bra på 2000 ståplatser.

Gick upp klockan 4 på måndagen, åkte in till hovet och ställde oss kön för twilight eventet. Undehöll oss under dagen med att inte göra något alls......... kommer inte ihåg något HAHA snackade lite med "grannarna" och gick runt i globen shop ibland. Adele, ida och Natta kom vid 10-11.... mitt minne är tomt. ehehe

Klockan 4 var det insläpp, kom typ längst fram vid gallret, såg as bra, MEN var sjukt besviken på mig själv eftersom att vi stod på fel platser, Hade kunnat få de bästa men jag såg inte att någon annan gick dit. Yeye, inte hela världen, de var ändå helt underbart och jag kommer aldrig glömma när kristen vinkade när vi ropade på henne. OME!!!
Eventet var annars rätt dåligt. De var bara där en liten stund. Annars var det massa trista band där, inget för mig. Fast snubben som höll i allt var fett med najs :D När eric saade kom in på scenen hade 8000 av 9000 pers lämnat hovet. HAHA bäst!

Jg sov ju hos mig efter och alla var fett sega. Har aldrig låtit mer än 2 pers sova här förut och nu var det 6 st och det ska ICKE göras om, mitt rum är ju minst.

Alla drog på tisdagen utom josse och vi hittade ett fint ställe inne på åhlens där vi satt i typ 2 timmar! fitn att sitta där hela dagen ist för att vara ute.

Josse åkte på onsdagen och det här blev ett sjukt långt inlägg så tar resten i ett annat hehehe





Inlägget är tillräckligt långt utan bilder så skiter i det haha :D bilden på taylor tog sandra!! jag fick typ 10 lyckade bilder av 100, hehe sämst


Något extra

Nyss hemkommen från skansundet där midsommar firades. Awesome. dansat av mig fötterna hihehehe, nemen kan knappt gå, vet inte vad jag gjort de gör iallafall ONT.

Ska berätta om hela veckan strax, sitter barnvakt ikväll och får in 500 kr på det, trevligt trevligt!



dör



lol HAHHAHA typiskt asiater ._.

Sjuuk D:

seriöst, är sjuk IGEN...... sämst

vaknade av brandlarmet och nu går de varje gång batteriet sätts in, fett läskigt haha.

Ska berätta om helgen strax fast först jag jag tvinga i mig te (usch) för halsen, säääämst att jag är sjuk.



 

Onsdag

föörlåt för sämst update men nu har alla åkt hem så snart blir det flera inlägg :D


Kristen Stewart, vacker!


2 dagar!!!

Sitteer med Josse och tittar på film!

Fick spel på bröllopet idag när jag inte kunde ta mig fram i stan, menmen.

2 dagar kvar <3 (egentligen bara 1, AAH)


Lycka

Har inte tröttnat helt på twilight


död......... vill se hela nununu

Kent 22 juli





Med nattaa, wiie

Muse Magazine

Vaknade prick 12 idag och ska antagligen till landet, först borde jag iallafall städa mitt rum eftersom att de knappt går att gå in hehehe.

Titta vad jag fick hem idag :D, från press stop!



Tidning med 100 sidor muse, bäst


90 talet



pottfrillaa!

åhåhåh

Linn ska få stryk.

Fortfarande sjuk men de blir bättre snart tror jag. hataaa hehehehe.

vet inte vad jag ska skriva juust nu men allt skiter sig iaf hehehe dåligt dåligt..


gästblogg, eller något, halvt

Är hemma hos vitaminen som fyller år idag!!
Efter det här ska jag köpa några tidnigar och sedan hem och sova, har nog redan smittat alla som är här eftersom att jag nyser hela tiden. Kul för dom!




wiiiiiiiiiiiiiiiiie fanny har visst glömt att skriva klart här eehehehehehehehe. hon har just fått smält choklad i håret så jag gömnmer mig här inne i datarummet. fett mkt choklad ja000!! lr inte så mkt dårå hihihi. btw fanny lyssnade på justin bajsbbäver nyss, piiiiiiiinsamt. tittar på hennes spotify lista här, uschsuch säger jag bara. Paramore, muse, regina spektor. bläääe.

Måste hitta ett nytt gömställe för någon jävel bankar på dörren. Vii hööörds nån gång... kanske

over and out
 ///////////////// LINN


Tänkte skriva måndag men jag vet inte vilken dag det är?

Tror ni jag la mig i tid eller ._. neeeeeeee såklart inte. Satt och tittade på Patrik 1,5 .. måste vara den sista som inte har sett den filmen alltså.

Mår fortfarande skit men idag kan jag inte sitta inne hela dagen så ska fixa mig nu!! massssor att göra. Btw blir man ju trög av sommarlov, jag vet inte vilken dag de är idag ): Måste kolla upp det hehe




Trailern....... vet inte varför jag lägger upp den när alla har sett filmen menmen :D

5 juni var en bra dag de

Har haft på datorn hela dagen. Halsen är helt tjock och jag kan snart varken andas med munnen eller näsan.............. Ska ta en dusch nu känner mig sjukt äcklig som alltid när jag är sjuk hahaha.

Imorgon skulle jag egentligen åka och bada vid elins landställe men kommer nog inte orka... uhu det här SUGER.


Underhåller mig med att se youtube klipp från Green Day konserten 5/6
Underbart<3

Nödvändig lista

 

SENASTE...
Film du hyrde: Eh........ hyr aldrig film, de var säkert en skräkis iallafall
Film du köpte: A walk to remember
Låten du lyssnade på: New born - muse
Låten du hade på hjärnan: vacker utan spackel HAHHAHA
Personen du ringde: Karin, av misstag hihi
TV program du tittade på: Ellen´s show
Personen du tänkte på: Alla som kommer hit 21 juni :D

FAVORIT...
Mat: Tacos
Låt: Map of your head - MUSE
Sak att göra: spela piano, shoppa ( :F)
Sport: Tennis såklaaart
Dryck: MJÖLK
Kläder: klänningar
Film: A walk to remember, remember me, massor mer
Bil: bil? wtf

ANTAL...
Gånger du varit kär: inte räknat, några gåner är de väl hehehe
Gånger ditt namn varit med i tidningen: typ 30 eftersom att jag praoade på klick HAHA
Ärr du har på kroppen: ett! eller kanske 4

SENASTE...
Bok du läste: Bree tanners andra liv
Personen du fick mail av: sfbio hihi palla mail
Personen du fick brev av: brev?? Daglivs om at jag hade ett paket att hämta hehe
Personen du fick sms av: Joohannaaaa
Gången hela din familj åt middag tillsammans: typ i onsdags

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: sett på SATC!! sjuk ):
Var det kul: inte kul att vara sjuk
Hur tidigt stiger du upp: Runt sju, i veckorna
Gillar du att slåss: självklart
Vad ska du göra ikväll: Somna i tid, massor att göra imorgon

Är du seriös: alltidalltid 24/7
Vad är du allergisk mot: mandel eeeh fast de skiter jag i
Var har du ont: halsen, huudet.
Använder du hårspray: japp
Kan du stå på händer: mot vägen hehehe
Favorit serie: Vampire Diaries

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: sööött hihih
Gillar du ketchup: aaaaaaaa
Är du glad nu: skulle inte göra den här listan om jag avr glad (:
Var du glad igår: minns ej ehehe
Känner du någon som jobbar på sjukhus: japp
Vad dansar du till: musik kanske? inte fan vet jag
Stockholm är: sveriges bästa stad
Göteborg är: en konstig stad med konstigt folk
Kan du sjunga: Alla kan sjunga :D
Mer värt än guld: pengar!! mouhaha ingen aning
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: USA!!!!!!!!!!!
Ska bli skoj: Sundsvall!!!! twi eventet! SOMMAR 2010!!
Ska inte bli skoj: börja nian, uäk
Sparar till: Jag sparar inte, jag slösar
Väntar på: sommarvärme
Pålägg som gäller: avocado smör :F
Dagens dryck: vaaatten


NY DESIGN

TAACK HANNA :D

 

HEJ

HATAHATAHATAHATA ATT VARA SJUK

planerar inför  21 juni, så jävla krångligt allt är.

sämst D:


GODNATT

sooova och läsa shiver. Natti

Kvällens planer:

  • Läsa Klick!
  • Se några avsnitt av Vampire Diaries eller Gossip Girl
  • Ringa Clara
  • Bädda ner mig i sängen, kanske borde ta alvedon eller något mot feber.
  • Vara med i alla miljoner twi-relaterade tävlingar
  • somna innan 02.00

Är fortfarande illamående och kan knappt prata vanligt. Uschusch


Sex and the city

SATC 2 var inte lika bra som ettan, buhu ): Fast den var rolig ibland men hade hoppats på mera..... Men helt okej var den! Dock var den lite seg då och då eftersom att alla började snacka. Hade ju hört innan att den inte skulle vara så bra så jag hade inte så höga förväntningar, hoppades att den skulle vara bätre iallafall. Vill se en film i klass med "A walk to remember" och "Remember me." Länge sedan nu ju.

Innan filmen visades Eclipse trailern, har fan inte sett den? Trots att hela twilight hysterin är borta för min del ryste jag när jag såg trailern. Vet dock inte om det beror på att jag frös eller om de var själva trailern HAHA men jag blev grymt glad att lite fanns kvar iallafall! Saknar 2009 då man blev helt död av en ny trailer. Kunde inte andas normalt när det kom. Aja, inlägget är döpt till "sex and the city" och itne eclipse så kan ju skriva mer om eclipse en annan gång!

Tillbaka till SATC: Hade förväntat mig mycket snyggare kläder? Visst att de är typ 50 år men ändå.. För lite skor och för mycket sjalar.




Bio!

Ska in till hötorget nu och hämta ut biobiljetterna till Sex and the city!

Har blivit förkyld och mår sjukt illa så jag skippar nog planerna vi hade ikväll. Men vafan, ni larar väl att ägga Clara utan mig flickor ? :D

Saaandra har bokat tåg till sthlm nu! fettt najjs 21 juni blir !


Har ni sett snyggare skor idag??

Hola!
igår såg vi på lite filmer här och alla gick hem runt midnatt!
Vaknade hyffsat tidigt idag för att vara sommarlov. Bytte ett par ord hemma hos bea och snodde lite saker därifrån heheheh. Sen åkte jag till stan och mötte Amie och hennes kompis för att ge Amie biljetter till Hovet den 21!
Gick med dom ett par timmar och hittade mina fina skor som jag blev kär i och köpte. Dock var de lite svårt att gå i dom, kan inte gå i dom alls kanske man ska säga. Det är liksom Killklack MEN de är rundare fram och tillskillnad från resten av världen stödjer jag mig på tårna istället för hälarna och eftersom att de är runda ramlar man framlänges hehehe.

Neeej men har inte träffat Amie på år så de var kuligt :D
Ikväll var alla och såg Dear John men jag kände icke för att läga pengar på en film jag redan sett så jag sket i det!



Har ni sett något snyggare par skor idag eller? Helt sjukt balla/snygga/BÄST


Skånska är ett konstigt språk alltså

Fedagar  brukar vara bästa dagen men nu är de ju lov så då är alla dagar bra!

Vaknade vid 10 idag, gick och handlade under tvång ehehe. Åt på kinaresturangen vid vårat hus nyss med maamma!! Alltid bra när hn betalar (: Nu ska jag fixa mitt rum lite, sen ska jag möta Lotta snabbt och byta grejer och ikväll blir det filmkväll med brudarna........ TROR JAG. problemet är liksom att vi ska till landet tidigt tidigt imorgon och då kan jag ju inte skicka hem alla. Får lösa det på något sätt!!

HAHAHA igår när sandra ringde hem till mig och pappa svarade:

Pappa: Aa, hallå?
Sandra: Hej, kan jag få prata med fanny!
P: Nej, alexandra är inte hemma
S: Men jag vill prata med fanny!
P: *övertydlig röst* Alexandrrrra ärrrr inte heeeemmaa!!
S: MEN FANNY
P: Jaha, Fanny! Jaa hon kommer nu.

Efteråt:
Pappa: Vad dålig på svenska hon var, är hon polsk sa du?
Jag: Det var bara skånska.
Pappa: Jaha, men det förklarar ju hela saken!

Skånska är lika svårt som danska fan HAHA




Din sko, 499 kr

Sandalette
Kär, jag måste köpa dessa!
 


Jag ska överleva utan mjölk

Hello. Idag har jag gjort det värsta någonsin i mitt liv. Jag skakade hand med Johanna om att jag från och med nu endast ska dricka ett glas mjölk om dagen. Förstår ni hur hemskt?? Jag kan lätt dricka en liter helt spontant och nu bara ett enda glas mjölk på en hel dag. Buhu.

Annars då..... Jag och Jollan åkte in till stan och åt lunch, och jag hittade ett par skor som jag bara måste köpa! ska visa sen.

Nu har Johanna satt på något på TVn och jag borde städa rummet. HAHAHAH jag skrev precis att jag borde plugga, no way.


Finns inget godare än kall mjölk ehehehe


-

En radio, flera radioapparater!

En radio, flera radiosar?

Alltsåå jag ahr lite damp här hemma för jag försöker komma fram till vad olika ord heter i plural . Man säger ju "en radio." Vad fan heter det i plural? En radio, flera radiosar? flera radios? flera radior?

Neeej de här går inte. Jag måste googla fram detta nu HAHA

sommarlov

Inte en dag i skolanförän den 18 augusti!! Gilla som fan alltså.







Before school





Så såg jag ut idag, trevligt med sol också. Plus att jag nästan var osminkad, tänkte inte ens på det 

Bara för att jag är sjukt nöjd med mina betyg :D

Sommarlov folket! Så jävla gött. Och jag har sagt till mig själv att skita i alla andras betyg och vara nöjd med mina, skit samma om någon har dubbelt så många MVGn. Går trots allt bara i åttan men nästa år, då ska de pluggas som fan!




Håller på att öppna betygen haha, mycket viktig bild




MVG i Geografi, Historia, Musik, Hem-Kunskap och Svenska, G i idrott och VG i allt annat!

 
Wopsie, hehe

Det finns gott om snygga "Fannycitat"

- så du får inte gå?
-Jo de är klart att jag får, jag får alltid allt jag vill ha!

vadå? så bortskämt lät de väl inte? nejnej, inte alls

Biljetter!!!!!

Såg just på ts att åldersgränsen för Eclipse blir 11, sämst HAHA. Kom då och tänka på mina egna bokade biljetter, till midnattsvisningen som jag ska på med Emma och Alice





wiihooo! 21 dagar kvar tjejer :D

Bree Tanners andra liv

Alltså jag ångrar grovt att jag inte köpte boken på engelska, buhu.
Nu är den ju redan utläst och sjukt bra var den :D slutet ): Fast jag skulle inte alls klaga om midnight sun kom ut snart. vill ha mermermer





Tänk hur perfekt de hade blivit om det stått "the short second life of Bree Tanner"

Green day

Införskaffade mig denna Green Day tröja innan konserten!







Värt att minnas denna dag <3


Ni kan kalla oss V-I-P


Några av mina biljetter till fan eventet. massa JG folk kommer till sthlm den 21 för detta :D sjuukt skoj och vi har lyckats fixa vip åt alla. Japp, de är vad ni kan kalla oss nu. Very important people, mouahha.



BÄST

Randigt





Ny tröja från monki, kostade bara 100 kronor. Fett billig och fett snygg :D


The beginning of the rest of our lives





Chill dag! Städade skåpen och såg på film, baksmällan igen.

Slutade halv 12 så träffade Adam, Bea och Lukas. De jävlarna hade avslutning idag, orättvist.

Snart väntar årets sista vanliga lektion, imorgon är det nämligen avslutning för mig med och den här sommaren ska bli världens bästa, tillsammans med alla underbara människor. Ingen skola på 2 månader, för bra alltså

Så länge vi båda andas

Är så sjukt ledsen för allt och tacksam för att du är så underbart fin. Ser du rubriken? Du minns väl den, när vi satt ute i snön i januari? innan allt gick åt helvete.
Johanna aka Jojo B, jag älskar dig<3



Vecka 22 - Lördag!

Vi ställde klockan på halv 8. Åkte in till stan runt 9 och kollade kön, inför green day. Vi blev väldigt glada när man såg att den inte var så farligt lång och vi gick igen och köpte solstolar, böcker plus andra -braatthanärmanköar- saker! Tiden gick fortfort och vid halv 3 kom Nina Emma och Linnea in. Sen var någon dum jävel tvungen att tuta så att alla ställde sig upp. så fick vi stå upp till insläppet i drygt en timme. Först spelade Johnossi, förbandet då. De sög hahah inte alls min musik smak. Sen kom joan jett in och drog igång hela publiken :D jag ville helst ha green day dirket så de var segt emellanåt men de var jävligt bra.

Tillslut kom Green Day in och jag skrek sönder som alla andra. Lång konsert på 30 låtar typ. Såjävla bäst och de var värt all trängsel och värme innan. Dog lite grann under "wake me up when september ends" Sjuuuukt fin.




















Påväg ut..... sjuuuuuuukt mycket folk

Vi hade sjukt bra platser alltså!! Ibland var man lite längre fram och inbland längre bak men de var aldrig dåliga platser!! BÄST 
Lånade nåfra bilder från emelie haha 

Vecka 22 - Fredag!

Tog tåget till Göteborg som gick 8.10. Åkte med x2000 och skulle komma fram runt 11 men nej, loket gick sönder och vi kom fram först 3 timmar efter tiden man fått veta innan. Sjuuukt surt var de att sitta 6 timmar på tåget.

När jag kom fram åkte vi till liseberg! sjukt länge sen ch sjuukt kul. Gröna Lund kan ju ta sig kan man säga
På kvällen såg vi Baksmällan! måste vara den sista som inte sett den filmen.

Göteborg har satt upp ett hjul. Ser sjukt löjligt ut HAHA



Den här bilden är ju innan hjulet var klart. Man kan åka med de nu HAHA


Vecka 22 - Torsdag!

Natten var sjukt bra den med! sov inte alls men jag låg ner rätt länge så var utvilad ändå. Vid halv 7 började alla resa på sig och den sista timmen stod vi upp inför biljettsläppet. De var sjuukt att stå där och se alla utan vip springa fram och tillbaka HAHA. Helt fantastikst att få hålla biljetterna i handen.





Josses bilder. Ser hemsk ut men vafan, testa själva att sitta på gatan i 21 timmar så får ni se hur de blir :D

Vecka 22 - onsdag!

Berättar samma sak som jag säkert redan skrivit men tar det igen!

Hade planerat att börja köa vid fem tiden på kvällen för att få biljetter. Under en håltimme åka vi in till stan för att kolla kön. De var redan 50 pers där så jag fick lite panik och skrev upp mig på listan och satte mig där. Eftermiddagen gick väldigt snabbt, trodde att de skulle gå mycket segare!







Video från kön. Kände några som kom vid halv 2 och hamnade längre bak vilket betyder att detta bara är halva kön. OMG. Om ni tittar vid cirka 28 sekunder ser ni en blå solstol, där satt vi HAHA

Home!

Shoo!
Hemma från gbg och allt och ska skriva om dag för dag snart hehehehe!

Ikväll blire att dygna och se på MTV moive award.
funderar på att ringa alla trista jg människor som gått och lagt sig??  bajs på dom.
Bilder från onsdag och frammåt kommer snart :D


Göteborg

Tåget går 08.10 imorgon, yeey

Sjukt najs :D Bloggar nästa vecka!!!!!!!

VIP biljetter!

Alltså. 21 timmar utanför filmstaden sergel gav oss VIP biljetter! Bääst.
Hade håltimme och åkte in till stan, när jag såg att de redan var kö var jag tvungen att ställa mig. Plats 54 mouhahah

kan berätta mer sen !





bilder vi tog till tts och emelie

Tisdag

Tisdag! sommarlov snart!!

imorgon kommer josse till sthlm sen ska vi köa utanför sergel mouhahah
Sen på torsdag kommer jag vara död plus trött.

uhu. Nä men nu ska jag plugga. Kommer bli bättre uppdatering nästa vecka!


RSS 2.0