fvgbhjndksalö.


Nääär man äntligen tänker blogga så vill inte mina bilder komma upp.  åååh blir så sur xfdgvhjbnöl,khjbfdxsz<ahjnl.

JIPPIE, ne nu ska jag dränka mig i medecin, allt skrikande igår var icke bra för min redan sjuka hals.
ikväll blir det nyårs fetst nummer 2, och finlaen är ju då på onsdag.


MEN GOTT NYTT ÅR I FÖRVÄG. idag ska de lagas kinamat hela dagen, fan vad tid de ska ta


helg<3

SKITKUL ATT VARA SJUK, TACKTACKTACK FLICKOR FÖR ATT NI SMITTA MIG :)))
ska bädda ner mig med tee nu så jag orkar helgen, det ska ju firas nyår :D

ska på massa öppethus med och träffaaa jooojjoooo, de var länge sen det HEHEHE

världens roligaste blogg, JAG VET



öppet hus

skaaa på öppethus nu som alla dagar

yey

valet står iaf mellan blackeberg och mikael elias teoretiska för tillfället

MENMEN en månad kvar

it will never be the same

ååh, försöker blogga hela tiden men de blir aldrig några färdiga inlägg, synd för er

livet är konstigt, jag gör så gott jag kan för att hinna med. Allt som har hänt sedan jag kom hem är sjukt. Behövde helgen i örebro, de kändes som att man kunde fly från allt som händer. till en plats med folk som inte vet, folk som inte frågar, folk som man kan behandla som vanligt.

Visar jag mig glad är jag känslokall, visar jag mig ledsen är jag en dålig vän för dem  som har de värst. Men hur fan ska man betee sig då. Är man ute bland folk gör man alltid något fel, stänger man in sig ensam kommer mardrömmarna.
mitt i detta ska man hinna leva, man ska gå i skolan som om allt vore som de var som vanligt, man ska träffa ´människor och bemöta dem med ett leende på läpparna. Man ska tänka på vad man säger för att inte såra någon. Man ska tänka på vad man skriver för att undvika bråk. 
2010: var dig själv
2011: lär dig hata livet





19 januari

fyfan för skolan, jag ligger sjukt långt efter i alllt, orkar inte.

Sen ska vi ha nationella i kemi? börjaade nästa gråta när jag hörde de HAHA fast ne.. Men okej, ändå, kemi????+ ska ta livet av mig, jag har typ g i kemi egentligen så SÅKLART blev de kemi.

Trodde jag började 11 idag men tydligen inte, så ska iväg till skolan snart och ha hemkunskap!!1 FATTAR NI HUR SKÖNT DE VAR ATT INTE HA HEMKUNSKAP UNDER HELA FÖRRA TERMINEN??? nu är skolan i fara igen med min matlagning. SÅ om ni hör om en skolbrand idag vet ni nog orsaken.


Har bokat biljett till Håkan 28 april, awesome
plus att jag ska träffa ida och josse i helgen, de blir najs.


Hejdå varma thailand och Hej kalla sverige

har ingen data för tillfället såå kommer inte att blogga förän jag har en egen.

tänke bara säga att jag är hemma och skriva nååågra rader om thailand 2011 :D

Jag älskar värmen. Att ligga i en solstol, att bara ha några få meter till pool/hav. Att kunna bada ute i havet utan att frysa när du går i. Att ligga med ansiktet mot solen, och sedan fly in i skuggan när de blir för varmt. Att det enda problemet du har är om du ska ta en till drink eller om du ska ta något annat den här gången. Att äta jordgubbar och annan färsk frukt sittandes vid poolkanten. Att allt är så billigt att du inte behöver tänka när du vill köpa något. Att de inte spelar någon roll om du köper 2 par converse istället för ett par. Att upprepa utflykter som du gjort tidigfare, utflykter som finns med bland dina bästa minnen. Att få åka ut och snrokla bland fiskar, att de är så många att du knappt vågar gå i. Att mata elefanter med frukt, att våga gå nära de stora djuret när jag är rädd för små hundar här hemma. Att inte känna någon press, bara vara ensam i thailand, utan problemen hemifrån. Att få träffa nya människor varje dag som man umgåtts med där. Att vara där och tänka " det är nu jag är här, inte om en vecka, inte om en månad, nu!" Att kunna ha på sig vad som helst utan att bry sig om vad andra tycker.

DET är underbart, 12 gånger har jag varit i thailand men fler ska det bli, minst 1 gång till iallafall. Finaste landet jag någonsin besökt, tro mig :D

bilder kommer när jag har data


RSS 2.0